המסחר בוול סטריט ננעל אמש (ה') בעליות שערים קלות. זאת, כשדאו ג'ונס נחלש במהלך המסחר בשיעור קל אך סיים בירוק. מדד הטכנולוגיה נתמך בדו"חות טובים של אורקל, ו-RIM. הדולר עולה בעולם לשיא של שלושה חודשים מול סל של שישה מטבעות והסחורות התחזקו.
מדד דאו ג'ונס עלה ב-0.2% ל-10,328 נקודות.
מדד S&P עלה ב-0.58% ל-1,102 נקודות.
מדד נאסד"ק הוסיף 1.45% ל-2,211 נקודות.
בסיכום שבועי דאו ג'ונס איבד 1.3%, S&P ירד ב-0.3% ואילו נאסד"ק עלה ב-1%.
קרן האג"ח הגדולה בעולם הודיעה כי רכיב המזומנים בקרן ההשקעות חזר לרמתו הגבוהה מאז קריסת ליהמן ברדרס לפני שנה. כעת יושבת קרן ההשקעות על היקף מזומנים של 7%, לאחר שרק לפני מספר חודשים הייתה מאוד שורית על השוק עם מינוס 7% במזומן.
חדשות לא טובות קיבלו היום משקיעי בואינג, רק מספר ימים לאחר השקתו, חברת התעופה ריינאייר הודיעה כי היא סיימה את המשא ומתן לרכישת 200 מטוסי 737-800 חדישים. המניה ירדה ב-1.89%.
חברת הסלולר RIM הודיעה אמש לאחר תום המסחר על עלייה של 59% ברווח הנקי ברבעון השלישי, הרבה מעבר לתחזיות האנליסטים. אורקל זינקה ביותר מ-6%, לאחר שסיימה את הרבעון עם עלייה של 12% ברווח הנקי, גם מעבר לציפיות.
קרניבל קרוז שבשליטת מיקי אריסון, הרוויחה ברבעון הרביעי 24 סנט למניה לעומת 47 סנט למניה ברבעון המקביל וצופה רווח של 2.1 דולר למניה בשנה הבאה.