במסגרת פרויקט האימוץ של ילדי הדסה, ביקרו היום (ג') שחקני הפועל ירושלים, ההנהלה והצוות המקצועי בבית החולים הדסה עין כרם. זו השנה ה- 14 בה עורכת הקבוצה ביקור בבית החולים, במסגרתו קיבלו הילדים חמישה מחשבים ניידים המכילים DVD ואינטרנט, בהם יוכלו לבצע שימוש גם אלה שאינם יכולים לקום מהמיטות.
כמו כן קיבלו הילדים אביזרי משחק ותיק עם סמל הקבוצה, בקבוק עם חתימות השחקנים, לוח שנה וממתקים. המאמן, גיא גודס, אמר לאחר הביקור: "ביקורים מהסוג הזה נותנים לנו פרופורציות. אנחנו מאוד שמחים ללכת ולעזור לילדים, ולו במעט. כל דבר שאנחנו יכולים לעשות בשביל לשפר להם את היום ולהעלות להם חיוך על הפנים - נעשה. אני חושב שזה דבר מאוד חשוב שאנחנו עושים, ואם הצלנו נפש אחת, כאילו הצלנו עולם ומלואו".

יוגב אוחיון (צילום: חיים צח האתר הרשמי של הפועל ירושלים)
מנהל בית החולים, ד"ר יובל וייס, הודה לקבוצה: "המתנות והביקור משפרים מאוד את השהייה של הילדים כאן. אני רק יכול לקוות שהפרויקט הזה יימשך". במהלך הביקור והמעבר בין חדרי הילדים, איחל דיז'ון תומפסון רפואה שלמה לאחד הילדים, שענה לו: "אני אהיה בריא אם אתם תנצחו בשבילנו".
בתום הביקור בבית החולים הגיעו שחקני הקבוצה למתחם המזון הרצוג 61, שם חיכו להם ילדי ארגון אור שלום. שחקני הקבוצה והילדים אכלו יחד ארוחת צהריים, והשחקנים העניקו לכל ילד תמונה משותפת, חתימה ומתנות.