מנסה בונסו, או בשמו המלא ננה פאפה יו דוויין מנסה בונסו, יצטרף לחלק הקדמי של סגנית אלופת אירופה, שכרגע מאוכלס בעיקר על ידי סאשה קאון. התוספת לקבוצה של יבגני פשוטין תועיל לצסק"א בשלב הבא, לשם הם עשויים לעלות מהמקום הראשון אם ינצחו ביום חמישי את ויטוריה של דושקו איבנוביץ'. מנסה בונסו צפוי להגיע ביום חמישי למוסקבה ולעבור את הבדיקות הרפואיות. הוא אינו צפוי לקחת חלק במשחק מול באסקוניה.

מנסה בונסו. עוד שחקן NBA חוזר לאירופה (AFP)
הבריטי, שהיה כוכב נבחרת בריטניה באליפות אירופה האחרונה עם ממוצע של 13.3 נקודות וארבע ריבאונדים למשחק, עבר מבריטניה לארצות הברית כשהיה בן 15, שיחק בתיכון ובאוניברסיטת ג'ורג' וושינגטון, אולם פציעה בשנתו האחרונה באוניברסיטה מנעה ממנו להעמיד עצמו לדראפט.
עם זאת, מנסה בונסו הוחתם ב-2006 על ידי דאלאס מאבריקס, אבל שיחק בקבוצה רק ב-2007, לאחר שבילה כשנה בליגת הפיתוח. הבריטי לא התאקלם ב-NBA, שב לאירופה ושיחק בבנטון טרוויזיו (2007/08) ובחובנטוד בדלונה. באחרונה הוא שיחק רק בשני משחקי יורוליג, לפני שנפצע בכתפו ונחתך מהקבוצה. אחרי הפציעה חזר מנסה בונסו לליגת הפיתוח, הוחתם בסן אנטוני ספרס, אבל עבר מהר מאוד לטורונטו ראפטורס ובילה גם ביוסטון רוקטס.