במועדון יעשו מאמצים גדולים על מנת להעבירו בבקרה התקציבית כדי שיוכל לשחק נגד בני יהודה בשבת הקרובה. על מועמדותו של השחקן למלאבס פורסם לראשונה ב-ynet לפניי כחודשיים.

עובד. הזדמנות נוספת, הפעם במלאבס (צילום: גיל נחושתן)
בנוסף, הגיעה הנהלת הפועל פ"ת לסיכום מול הפועל מרמורק, לפיו יעבור אליה בהשאלה עד תום העונה השוער צליל חתוכה, שמשתייך לסגל הנבחרת הצעירה ונחשב לבעל פוטנציאל. השוער רשם העונה ארבעה משחקי ליגה, כאשר שניים מתוכם היו בתבוסות להפועל תל אביב ומכבי חיפה.
השוער הצעיר (21), שבתחילת העונה היה מחליפו של שניר דורי, מצא את עצמו בתקופה האחרונה כשוער שלישי אחרי אוסטין אג'ידה ויוסי שקל. לפיכך, החליט חתוכה לעבור לקבוצה שתיתן לו את הקרדיט. במועדון לא רצו למכור אותו, מכיוון שיודעים כי מדובר בשוער טוב שצריך לצבור ניסיון, ולכן הוא יעבור בהשאלה בלבד לסוגרת הטבלה הלאומית. בכך, הושלמה המהפכה בסגל של פתח, שפורסמה בלעדית ב-ynet לפני כשלושה שבועות.

חתוכה. עובר לנועלת הליגה הלאומית (צילום: אורן אהרוני)
במהלך הימים האחרונים נבחן בקבוצה חלוץ ברזילאי גבוה, פטריק נוגיירה יונגר, שלא הרשים באימונים וקיבל הודעה על שחרורו. שחקנים בקבוצה התלוצצו על השחקן ואמרו: "במקום חלוץ הביאו לנו שחקן כדורסל. הוא ממש חושך ולא פוגע". במועדון ינסו לצרף חלוץ זר עד לתום מועד העברות כשהמועמדים הם אטראם גודווין ואנדרה שמברי.
הקבוצה תקיים מחר (ג', 16:30, אצטדיון האורווה) משחק הוקרה מול קבוצת הפאר האוקראינית דינמו קייב, לזכר שחקן העבר זכריה רצבי. מחיר כרטיס יעמוד על 30 שקל - כיסוי הוצאות הסדרנים והמשטרה.