קפריסין: ניצחון ראשון לקלינגר וניאה סלמינה

שני שערים בתוספת הזמן השלימו מהפך מדהים לקבוצתו של המאמן הישראלי מול אריס לימסול והקנו לה ניצחון 2:3 לראשונה העונה. דגו שהוחלף בדקה ה-69 הוזכר כמועמד לאפולון

ynet פורסם: 13.02.10, 17:35

מזל טוב לניאה סלמינה ומאמנה הישראלי ניר קלינגר. לראשונה אחרי עשרים מחזורים, השיגה הקבוצה הקפריסאית מהעיר פמאגוסטה ניצחון ליגה. זה קרה בקרב תחתית חשוב בבית מול אריס לימסול. קלינגר ושחקניו כבר ראו עצמם מפסידים שוב כשהאורחים עלו ליתרון 1:2 חמש דקות לסיום, אולם סיום דרמטי במיוחד הניב שני שערים למארחים ומהפך לא צפוי בדרך לניצחון 2:3.

 

במשך שבעים דקות התנהל במגרש משחק נטול שערים, שלא רמז על שיתרחש בהמשך. ברוך דגו, שפתח בהרכב ניאה סלמינה, הוחלף בדקה ה-69 על ידי פטר טות. והחמיץ את תחילת הדרמה, כשחברו קלימנטי ציטיאשווילי כבש וקבע 0:1. ארבע דקות לאחר מכן, הישווה ג'וליוס ווביי ל-1:1 ובדקה ה-85 השלים סלאבישה דוגיץ' מהפך, שבישר רעות לקלינגר.

 

עם זאת, הפעם הראתה ניאה סלמינה קור רוח ולחימה. היו אלה צמד המחליפים שהביאו לה את הניצחון בזמן הפציעות. רודריגו סילבה הישווה את התוצאה בדקה ה-92 ושתי דקות לאחר מכן, חתם אנדראס קיפריאנו את הניצחון, שלא מחלץ את הקבוצה מהמקום האחרון, אך נותן לה קצת תקוות להמשך.

 

ערב המשחק פורסמו בקפריסין ידיעות על העניין שמגלה אפולון לימסול בברוך דגו, אולם אלו הוכחשו על ידי הנהלת הקבוצה.