אחמד סבע: "מכבי חיפה - רמה אחת מעל כולן"

ערב המפגש עם האלופה, חלוץ מכבי נתניה מפרגן ליריבה אך מדגיש: "אסור לשכוח שהמשחק בבית שלנו". קאבארל ימשיך לקבל קרדיט בהרכב

שי ארצי פורסם: 18.02.10, 17:11

בשקט, בשקט, אחמד סבע הפך העונה לאחד השחקנים המרכזים במכבי נתניה. החלוץ כבש עד כה שישה שערים בליגה, אך בתקופה האחרונה הוא נרגע בעקבות פציעה ארוכה שהשביתה אותו לחודשיים. בשבת הקרובה (19:30) הוא ינסה לפצח את ההגנה של מכבי חיפה - והמשימה היא בהחלט לא פשוטה.

 

"הם הקבוצה הפייבוריטית ורמה אחת מעל כולן", הודה סבע בהתייחסו למפגש הצפוי מול הירוקים, אך הדגיש: "לא נשכח שהמשחק בבית שלנו ואנחנו באמת צריכים את הנקודות. אני מקווה שמול מכבי חיפה נעשה את זה".

 

צפו באימון המסכם של נתניה לפני חיפה (צילום ועריכה: אורן אהרוני) (צילום ועריכה: אורן אהרוני)

החלוץ התייחס לנקודות המפתח במפגש הזה ואמר: "נוכל לנצח אותם רק כאשר כל השחקנים ירוצו על המגרש וייתנו למעלה מ-100 אחוז. היו אימונים טובים

 בשבוע האחרון ואני מקווה שנביא את זה לידי ביטוי במגרש. אז נראה לכולם שאנחנו שווים מולם".

 

סבע הוסיף: "היתה לנו תקופה קשה. למרות ששיחקנו טוב וכבשנו, היינו גם סופגים הרבה גולים. עבדנו על זה באימונים, הגיע הזמן שנעשה זאת מול קבוצה גדולה". על סקורר האלופה, שלומי ארבייטמן: "שלומי נותן עונה נהדרת. מזמן לא ראיתי חלוץ כזה, אבל אני בינתיים מתרכז בעצמי".

 

על פי האימונים האחרונים של הקבוצה, נראה כי המאמן ראובן עטר, ימשיך לתת את הקרדיט לקשר/חלוץ, פבריסיו סילבה קאבארל. האחרון פתח גם בהפסד נגד הפועל ב"ש. הקשר שלו מנשה, שירד לספסל בשבוע שעבר בפעם הראשונה העונה, צפוי לחזור ל-11.