הקשר ליאור רפאלוב, שמציג לאחרונה יכולת טובה, אמר: "זה מרגש לראות את הילדים, אני מקווה שהצלחנו לגרום להם המון שמחה בלב. יש פה הרבה אוהדים של מכבי חיפה וכיף לראות את זה".
אתמול הוגרלו הירוקים לשחק מול הפועל רמת גן בשלב שמינית גמר גביע המדינה. רפאלוב התייחס לנושא: "יש לנו מסורת עם הפועל רמת גן, כבר שלוש שנים ברציפות שאנחנו מקבלים אותם באחד משלבי הגביע. המשחק במכתש? אם לא אז זה כבר יותר טוב. בכל מקרה, יהיה קשה מאוד ואני מקווה שנעשה את העבודה.
"הפועל רמת גן קבוצה מסוכנת והרגשנו את זה בעבר. אנחנו צריכים להמשיך ביכולת שלנו ואני בטוח שנצליח לעבור אותם". לשאלה אם התאושש מההפסד למכבי נתניה בשבת (1:0) השיב הקשר: "אמנם הפסדנו, אבל הגענו להמון מצבים בתנאי מגרש לא טובים. חוסר מזל מנע מאיתנו לנצח. אין הרבה מקום לטעויות בליגה, אנחנו צריכים לשמור על כושר משחק טוב ולנצח את אשדוד ביום ראשון.
בוקולי במסיבת הפורים בבית הספר 'אופקים' (צילום: עדי סרדס)
"לאשדוד יש חלק התקפי מאוד מסוכן. אני בטוח שבקרית אליעזר הסיפור יהיה שונה. אנחנו נכתיב את הקצב, אחרת זה עלול להיות מסוכן". הקשר איל גולסה יעבור ביום חמישי בדיקת MRI, שעל פי תוצאותיה יתברר מתי ישוב למגרשים.