"זה משחק חשוב, אבל היו גם חשובים ממנו. שום דבר שציפינו קודם לא התחדש", התייחס הערב (ד') מאמן מכבי תל אביב, פיני גרשון, למשחק מחר (ה', 20:00, ישיר ב-5+) מול סיינה במסגרת הטופ 16 של היורוליג. הביתיות פה שווה משהו ומחר זה צריך לעמוד במבחן, לראות האם נוקיה הוא כזה מאיים והאם הקהל שלנו הוא כזה טוב".
"הקהל יצטרך לדחוף אותנו גם ברבעים פחות טובים, כי יכול להיות פה משחק של ריצות. אם מישהו חושב שהוא בא לקונצרט, אז הוא טועה. הקהל צריך להיות על הרגליים כל המשחק, היחידים שהשופטים לא יכולים להושיב אותם זה הקהל", המשיך המאמן. "סיינה הובילה בסוף הרבע השלישי במדריד, אבל הקהל דחף את ריאל והיא ניצחה".
גרשון לא הסכים נבא את עתידה של הקבוצה במפעל: "אימנתי פעם נגד עופר פליישר, שהאחוזים שלו מהקו היו רעים. אמרתי את מה שאמרתי לפני
המשחק והוא קלע 15 מ-16, אז בשביל מה לדבר עכשיו? אם אנחנו צריכים להיות בהצלבה, נהיה שם. למשחק ולמעמד יש משקל. במשחקים גדולים יש שחקנים שמתעלים וכאלה שהלחץ והסיטואציה מורידים מהיכולות שלהם. זה קורה, אני לא יכול לקלוע במקום השחקנים".
אנדרו וויזנייבסקי: "זה משחק חשוב מאוד, האחרון שלנו בבית וחשוב שנגיע אליו מוכנים, נצטרך לשלוט בו מהפתיחה. בסיינה שיחקנו טוב, אבל בבית חייבים להתחיל בצורה טובה, לא לחכות לסוף. נצטרך לערב את כולם, לשחק חזק בהגנה ולנסות לגרום לאיבודי כדור ולהשתמש במהירות שלנו. במצבים כאלה אסור לנו לחשוב על ההפרש, אלא קודם כל על ניצחון ורק אחר כך לחשוב על חמש הנקודות"
אלן אנדרסון: "אני לא חושב כלל על ההפרש, כל מה שמעניין אותי זה לנצח אותם, אני מאמין שאם ננצח זה יהיה בהפרש הנכון. אנחנו לא ממש דואגים ליריבה שלנו, אלא אנחנו דואגים לעצמנו".