לימונד: "לא רוצים לפגוש את ברצלונה בהצלבה"

גארד מכבי ת"א סיכם עוד ערב רגוע בליגה ("היה קל יחסית"), לקראת הקרב על ראשות הטופ 16 במדריד: "נגיע בטירוף"

יעל שחרור פורסם: 08.03.10, 11:20

מכבי תל אביב וריאל מדריד טיילו בדרכן לקרב על המקום הראשון בטופ 16 של היורוליג. הספרדים התגברו על אוברדוירו 80:92, כשדאריוש לברינוביץ' משחק שלוש דקות ומרקו יאריץ' מסתפק בחמש. והצהובים? גלבוע/גליל נכנעה להם בתוצאה כמעט זהה - 93:81 - בזמן שאלן אנדרסון קלע 17 נקודות ב-19 דקות וצ'אק אידסון כלל לא עלה מהספסל.

 

בכלל, למעט המעידה בנתניה, מכבי חזרה העונה כמה וכמה שנים לאחור - כשהיא דורסת את כל קבוצות הליגה, בדגש על יריבותיה לצמרת. פיני גרשון וחניכיו לא ממש לוקחים את המשחקים בימי ראשון כהכנה ליורוליג ורואים בהם בעיקר כהזדמנות לניסויים, מתן הזדמנויות לשחקני הספסל והפחתת העומס מהכוכבים.

 

צפו בתגובות לניצחון מכבי ת"א על גלבוע/גליל (צילום ועריכה: עוז מועלם) (צילום סטילס: אלי אלגרט; וידאו: עוז מועלם)

רביב לימונד הוא בין אלו שמנצלים את הזירה המקומית לשיפור הממוצעים,

כשבחמשת המחזורים האחרונים עמד על 12.2 נקודות ב-26 דקות. "היה משחק קל יחסית", הודה הגארד בהתייחסו לניצחון על גלבוע. "היינו אגרסיביים מההתחלה והיתה להם נקודת שבירה מהירה. יש לנו הרבה כבוד לגליל ואני שמח שהצלחנו לנצח אותה בצורה הזו".

 

לקראת הקרב על ראשות הבית, אמר לימונד: "אנחנו ברצף של שבועות טובים ומוצלחים וכולנו נגיע בטירוף למדריד. זה משחק שיכול לשנות עונה שלמה. ברור שבאיזשהו מקום בראש יש את המחשבה שאנחנו לא רוצים לפגוש את ברצלונה, אבל גם ריאל לא רוצה לקבל אותה ולכן יהיה קשה מאוד".