למרות היריבות הקשה בין השניים, התקשה ח"כ אחמד טיבי לשמור על אדישות כשח"כ אלכס מילר (ישראל ביתנו) הגיע היום (ג') אל כיסאו במליאה כשהוא מבוהל ומתנשף.
"בהתחלה לא הבנתי מה קרה", אמר טיבי ל-ynet. "הוא אמר לי 'בוא מהר, יש פה מישהי שלא מרגישה טוב'. קמתי וראיתי את אחת מעובדות הכנסת ההרה נאנקת מכאבים. אני והיא עמדנו בקשר לכל אורך ההריון שלה, והיא התייעצה איתי במהלכו. ידעתי שהיא בשבוע ה-38".
בתוך רגעים ספורים חזר טיבי לתפקידו הקודם כרופא מיילד. "שאלתי אותה כמה שאלות ואז הבנתי שההריון מתפתח. אמרתי לה להגיע בהקדם האפשרי לחדר לידה, והתחלתי לצעוק: 'תקראו לרופא הכנסת'". מיד אחר כך, פונתה האישה לבית החולים.
"כמעט עשיתי היסטוריה. מזמן כבר רציתי ליילד במליאה הזאת, אבל לא תיארתי לעצמי שזה כמעט יקרה", סיכם טיבי ותהה בחיוך: "במטוסים מקבלים כרטיסי טיסות, אבל מה היה קורה לתינוקת אם הייתה נולדת במליאה? האם תקבל אישור כניסה חופשי לכנסת?".
שעות ספורות קודם לכן נרשמה במליאה דרמה רפואית נוספת, כשאחת המבקרות שהגיעו למשכן התמוטטה. לאחר שקיבלה במקום טיפול ראשוני, היא פונתה לבית חולים.