"קורב לא צריך להופיע לפני שופטים. לדעתי, הוא היה צריך לעזוב את תפקידו כעובד ציבור עם התפוצצות הפרשה, ובטח לא יכול להמשיך לכהן כתובע בפרקליטות", אמר ל-ynet גורם משפטי.
לעומתו, הסביר שופט כי חרף הביקורת שמתח, לא אמורה הפרשה להשפיע על התנהלות משפטו של אולמרט. "דבריו של קורב לא שינו ולא משנים כהוא זה את יחס השופטים במשפטים שבהם הוא התובע. השופטים מקצועיים ואחראיים מספיק כדי להפריד בין הדברים שאמר קורב לבין חומר הראיות בתיק והעדויות המובאות לפניהם".
אותו שופט הוסיף כי מהיכרותו עם חברי הרכב בית המשפט המחוזי בירושלים הדן בעניינו של אולמרט, שעליו נמנים הנשיאה מוסיה ארד והשופטים יעקב צבן ומשה סובל, הוא אינו מעריך כי אלה יושפעו או ייקלעו למצב בעייתי כאשר קורב יופיע לפניהם.
אבל נראה כי סיום הפרשה תוך פרק זמן קצר עוררה אי שביעות רצון גם בקרב מי שאינם מתנגדים בהכרח לשובו של קורב לאולם הדיונים. "פרקליט המדינה היה צריך לחכות עוד קצת לפני שהחליט להחזיר אותו, או לפחות להמתין לבירור הדין המשמעתי בנציבות שירות המדינה ואז להכריע אם ישוב למלא את התפקיד או לא. ההחלטה התקבלה מוקדם מדי", אמר שופט אחר.
למרות זאת, אמרו גורמיים משפטיים אחרים כי קורב כבר "ריצה את עונשו" בעקבות פרסום הפרשה ב"ידיעות אחרונות" והשלכותיה, ועל כן הביעו תמיכה בהשבתו לתפקיד. הם ציינו כי הזרז לתהליך היה ללא ספק היכרותו הדקדקנית של קורב עם חומר הראיות במשפטו של ראש הממשלה לשעבר.