הפועל פ"ת מציעה לג'וניור ויסה חוזה לשנתיים

המלאבסים מעוניינים להחזיר לקדנציה שנייה את הקשר הפרואני של בית"ר ירושלים ומציעים לו שכר של כ-100 אלף דולר

שי ארצי פורסם: 15.04.10, 19:03

הנהלת הפועל פתח תקווה נפגשה הערב (ה') עם סוכנו של קשר בית"ר ירושלים, ג'וניור ויסה, והציעה לו הצעה רשמית לחתום בשורות הקבוצה לשתי עונות עם אופציה לאחת נוספת. המלאבסים הציעו לפרואני חוזה שנע בין 90-100 דולרים לעונה והבהירו לו כי לאחר שמיעט לשחק במדי הקבוצה מהבירה, אין כמעט קבוצות שיציעו לו חוזה בסדר גודל כזה.

 

סוכנו של השחקן, באנדי ארויו, הבהיר לחברי ההנהלה כי השחקן מחזיק בהצעות מקבוצות במולדתו, אך ישקול בחיוב את ההצעה של פ"ת. כמו כן, הבהיר ארויו כי במידה ויחתום, ירצה ויסה להכניס בחוזה אופציה ליציאה לחו"ל בינואר. בסביבתו של השחקן טוענים כי הוא מאוד מחובר לאוהדים של הקבוצה ולאנשים במערכת וייתכן מאוד שבעקבות כך יחזור לקדנציה שנייה במועדון.

מחפוד. בפ"ת אמרו: "מאוד רוצים את ויסה בחזרה" (צילום: אורן אהרוני)

 

"אנחנו מאוד מוקירים את ויסה על העונה שהוא נתן פה לפני שנתיים ומאוד רוצים שיחזור אלינו", אמרו גורמים בקבוצה והוסיפו: "אנחנו מקווים שהנושא ייסגר
ו-ויסה יהיה איתנו בעונה הבאה, למרות שכרגע אין לחיצת יד או הסכם כלשהו".

 

בתוך כך, כל הכרטיסים שהוציא המועדון למכירה מוקדמת לקראת המשחק מול הפועל עכו, נמכרו בתוך זמן קצר, אך בקבוצה הדגישו שהאוהדים יוכלו לרכוש כרטיסים ביום המשחק מקופות האצטדיון במחיר המוזל של 20 שקלים לכל הגילאים. בפ"ת מעריכים שבעקבות הוזלת הכרטיסים וההיענות של האוהדים יגיעו לאורווה 4,000 צופים בשבת.