מילס פתחה את התחרות בשלב הבתים, שם עברה בהצלחה את המתמודדות ועלתה לשלב הנוק אאוט מהמקום הרביעי, לאחר שיכלול מצב הנקודות שצברה לחובתה ביחס לשאר המתמודדות.

מילס. נעצרה רק על ידי סגנית אלופת העולם (AFP)
בסיבוב הראשון המתינה לה אמה ריאן המקומית, והיא ניצחה אותה 8:15. למילס היה קצת יותר קל מול בשמינית הגמר מול סאקי יושיזומי היפנית עם ניצחון 6:15, ועלייה לרבע הגמר מול אימקה דופליצר הגרמניה. כאן כאמור נעצרה מילס, לאחר שהפסידה 15:9 לסגנית אלופת העולם.
בעקבות הישג זה הוענקו לישראלית 14 נקודות דירוג, שהעלו אותה לדירוג שיא - 15 בעולם. זהו הדירוג הגבוה ביותר לסייף דקר ישראלי, מה שיאפשר למילס לעלות ישירות לשלב הנוק אאוט בתחרויות הבאות ולדלג על שלב הבתים.
נבחרת ישראל בסייף קיבלה חיזוק משמעותי בדמותה של פטרה פלפי, עולה חדשה מהונגריה, שעלתה לארץ לבדה בעקבות אהוב לבה הישראלי.
פלפי בת ה-23, שמתחרה בחרב, ייצגה את הונגריה בתחרויות בינלאומיות כשהיתה צעירה והגיעה להישגים מרשימים. לפני כחודש היא ייצגה בפעם הראשונה את ישראל לאחר שקיבלה את כל האישורים הנדרשים מאיגוד הסייף ההונגרי. בכך תוכל פלפי לייצג את ישראל גם באליפות אירופה הקרובה.