למי שלא יודע, הדאבליסטית מחזיקה במחצית מכרטיסו של שכטר, שאותו רכשה בעונה שעברה תמורת חצי מיליון דולר, ומעוניינת להשלים את רכישתו. בנוסף, המאמן גוטמן מחפש בלם שימלא את מקומו של דאגלס דה סילבה, שצפוי לחתום בליל הצרפתית וישאיר את העמדה המדוברת יתומה. כידוע, הבלם הדרום אפריקני של נתניה מועמד לקבוצה עוד מהעונה שעברה.

פרנסמן. יעבור מנתניה להפועל ת"א? (צילום: אורן אהרוני)
הצדדים מנסים לסגור עסקה שבמסגרתה פרנסמן ומחצית הכרטיס של שכטר ירכשו על ידי הפועל ת"א, שמלבד התשלום הכספי עשויה להעביר לנתניה בחינם גם את אחד משחקניה. השמות שעומדים על הפרק, הם של צמד המגנים הימנים, דני בונדר או עומרי קנדה, שאחד מהם ישוחרר אם כריסטיאן אלבארס יחתום בקבוצה. גם שמו של השוער ניל אברבנל עשוי להיכלל.
אנשי מכבי נתניה עובדים בתקופה האחרונה במרץ רב כדי לגבש את התקציב לעונה הבאה. במועדון מודעים שללא מכירתו של שכטר או פרנסמן, הם יתקשו להעמיד תקציב ראוי והצהירו בעבר כי בכוונתם למכור את הדרום אפריקני. זאת, לאחר עזיבתו של הבעלים דניאל יאמר, שהשקיע בקבוצה בשנים האחרונות כ-70 מיליון שקל.