אבל רגע לפני הבאזר הוא הגיע משום מקום, המשיך פנימה החטאה של קובי בראיינט וניצח עבור הלייקרס את המשחק 101:103. הניצחון העלה את אלופת ה-NBA ליתרון 2:3, המשחק השישי ייערך בלילה שבין שבת לראשון באריזונה.

שחקני הלייקרס יודעים למי צריך להודות על הניצחון (AFP)
הלייקרס פתחו טוב יותר ובעזרת עוד משחק נהדר של קובי בראיינט (30 נקודות, 11 ריבאונדים, 9 אסיסטים ו-4 חסימות) הצליחה לפתוח פער דו ספרתי ברבע השני.
הפער נותר בעינו עד לדקות הסיום של הרבע השלישי, אז הוביל סטיב נאש (29 נק', 11 אס' ו-3 ריב') את חזרת הסאנס למשחק. 40 שניות לסיום יצאה פיניקס להתקפה בפיגור 101:98 ורק לאחר שלוש החטאות מעבר לקשת, הצליח ג'ייסון ריצ'ארדסון (1 מ-6 לשלוש) לכפות שיוויון עם שלוש שניות על השעון. אבל אז הגיע ארטסט, ועצר את התנופה.
דרק פישר (22 נק') ופאו גאסול (21, 9 ריב' ו-5 אס') סייעו לבראיינט, קולע סל הניצחון סיים עם 4 בלבד. אמארה סטודמאייר הוסיף 19 עבור הסאנס.