שיער בריא: כשהטבע מחזיר אהבה

שיער עם מודעות לאיכות הסביבה מתחדש עם סדרת מוצרי טיפוח חדשה לשיער יפה ובעל מצפון אקולוגי. כשאוהבים את הטבע, הוא מחזיר אהבה: קבלו את הסדרה הטבעית

שירלי סידרר-חכמון עודכן: 31.05.10, 10:34

המהפכה הטבעית ממשיכה עם סדרת מוצרים עם מרכיבים פעילים מהטבע אשר מעניקה שיער בריא, זוהר וחיוני המבושם בניחוחות חושניים, תוך שמירה על איכות הסביבה והבטחה לעולם ירוק יותר.

 

צוהר חדש

אחרי שנים רבות של ניסיון בתחום טיפוח השיער וחיזוק הידע באמצעות מחקרים, חברת לוריאל פרופסיונל יוצאת עם סדרת תכשירים מקצועיים המבוססים על רכיבים טבעיים בלבד – סדרת סרי נטור. הבסיס לפורמולות הייחודיות הינם מרכיבים פעילים טבעיים בריכוזים גבוהים, המבטיחים תועלת אמיתית לסיב השערה, הודות לסגולות מוכחות הנמצאות בהם. המוצרים בסדרה נטולים חומרים משמרים, סולפטים וסיליקון ובכולם 100% צבע טבעי ו- 100% ניחוחות ממקורות טבעיים: מקקאו ועד לעגבנייה.

 

כבוד לטבע

חוץ מלייצר תכשירי שיער מהפכניים, לוריאל פרופסיונל גם יודעת להחזיר אהבה לטבע ולכן מוצרי הסדרה החדשה מיוצרים במפעל ירוק ידידותי לסביבה בעל תווי תקן מחמירים, המבטיחים את המחויבות היומיומית של החברה, להפחית את הפגיעה בסביבה בהווה ובעתיד: המיכלים של מוצרי הסדרה ניתנים למחזור וחלקם אף עשויים מפלסטיק ממוחזר, מוצרי הסדרה מבוססים על 100% חומרי צבע שמקורם מן הטבע וכל חומרי הפרסום עשויים מנייר ממוחזר והינם ידידותיים לסביבה.

 

תהליך ירוק: מהטבע אל השיער (צילום: לוריאל פרופסיונל)

 

סדרה לכל שערה

סרי נטור כוללת 6 סדרות לטיפול מושלם בכל סוגי השיער:

 

סדרת רישס – מיועדת להזנת שיער יבש, מועשרת בליקופן שמקורו בעגבנייה, הנוגד רדיקליים חופשיים ובכך שומר על סיב השערה מפני פגיעות ונזקים סביבתיים. ובמקביל מעשיר את השיער בלחות ובברק מלא חיים. הסדרה נטולת סיליקון, סולפטים (מלחים של חומצה גופרית) וחומרים משמרים.

 

סדרת אבונדס דה קקאו – להענקת חיזוק ונפח לשיער דק וחלש, מועשרת בתמציות קקאו, הנודע בתכונות החיזוק שלו לטיפול בשיער דק, עדין וחסר חיוניות, בשילוב ניחוחות חושניים. התוצאה נראית לעין – השיער הופך חזק יותר, מלא נפח וחיוניות.

 

סדרת קטפלזמה – לטיפול (במספרה בלבד) בשיער צבוע, רגיש או פגום מאוד. מועשרת בתמציות תאנה, עתירות אנרגיה ובעלות ניחוח מענג. בערבוב עם אבקת אשוחית, הקטפלזמה תאנה מזין שיער רגיש מאוד ופגוע, והופך אותו לקליל וגמיש. התרכובת מעושרת גם בג'ינסנג מעורר שלשיער צבוע מחזיר את הברק והחיוניות.

 

סדרת טרה דארג'יל – לניקוי קרקפת מקשקשים ושיער שומני, באמצעות חימר לבן הידוע בסגולות הטיהור והריכוך שלו. המוצרים מועשרים גם בתמציות שמן הלבנדר, הנודעות בשל כישורי הטיהור שלהן. בסוף הטיפול, השיער נותר רך ומלא.

 

סדרת רה-נטיר – מנצלת את כל טוב הטבע להפקת חומרי הזנה החיוניים ליופיו של שיער פגום וחלש מאוד. בזכות השימוש בחלבוני אורז, סיב השערה מוזן והשיער מועשר בלחות, דבר המשיב לו את החיוניות.

 

סדרת טנדרס – פורמולה היפו-אלרגנית (ללא דמעות) לטיפוח שיער ילדים באמצעות שמפו וקונדישינר העשירים בתמציות אפרסקים, המלאים בוויטמינים. לאחר החפיפה העדינה, ניתן להתיר את הקשרים בקלות וביעילות, המוצרים אינם מכילים חומרים משמרים או סיליקון, ואת הצבע שלהם הם מקבלים באופן מוחלט ממקורות טבעיים.

 

חיים סיון, שגריר לוריאל פרופסיונל ממספרת HS בראשל"צ, מסביר את הפלא: "מה שאני אוהב במוצרים של לוריאל פרופסיונל היא החדשנות האינסופית וארגז הכלים הענק שהיא מספקת לנו, מעצבי השיער, לעבודה מול לקוחות. מעבר לאיכויות הטיפוח שסדרת סרי נטור נותנת לי, אני גם מקבל את אהדת הלקוחות לעובדה שהעסק שלי הוא בעל תדמית ירוקה והעובדה שאני גם מאוד בקטע של איכות הסביבה, עוזרת לי מאוד להתחבר לסדרת המוצרים הטבעית הזו. במספרה שלי אני משתמש לעיתים קרובות בסדרת הקטפלזמה המבוססת על תמציות תאנה וג'נסינג, שבערבוב עם אבקת אשוחית, אני מקבל תוצאה מדהימה בשימוש על שיער צבוע".

 

את המוצרים והטיפול מסדרת סרי נטור, ניתן להשיג במספרות מובחרות ברחבי הארץ. לבירור המספרה הקרובה לביתך, חייגי: 1-800-301-666

 

 
פורסם לראשונה 31.05.10, 10:22