טוני: "אתגעגע לחבריי באיטליה, לא לליפי"

חלוץ רומא, שנופה מסגל ה'אזורי', תקף בחריפות את מאמנו לשעבר: "הוא לא דיבר איתי חודש, לא חשבתי שזה ייגמר ככה". ומי תזכה בגביע המונדיאל? "אנגליה וקאפלו"

ynet פורסם: 01.06.10, 19:42

לוקה טוני כועס. חלוץ רומא עצבני על מרצ'לו ליפי, באיירן מינכן ועל אי זימונו לנבחרת איטליה. טוני התראיין היום (ג') למגזין 'קי' בארצו וטען: "ליפי לא דיבר איתי חודש. אני יכול להגיד שאתגעגע רק לחבריי לנבחרת".

 

טוני, שלא נכלל אף בסגל המורחב של ליפי, הוסיף: "האמנתי שאגיע למונדיאל ממש עד הימים האחרונים, אבל לא חשבתי לעצמי שהמאמן לא אדבר איתי". ומי תזכה בגביע העולמי? החלוץ הימר: "אנגליה ופאביו קאפלו יעשו זאת".

 

לגבי האפשרות שיחזור לבאיירן מינכן, קבוצתו עד לפני עונה, אמר: "אני לא רוצה לחזור לגרמניה. לואיס ואן חאל לא רוצה אותי שם ואני לא רוצה אותו. מעדיף לשחק באיטליה".