האוהדים ביקשו מההנהלה לעשות מאמצים כדי להחתים את הקשר רביד גזל, שטרם האריך את חוזהו ולא נכח באימון. גם השוער דניאל ליפשיץ, שנפגש היום עם ההנהלה ולא הגיע עמם להבנות, לא הגיע לאימון. בקבוצה יבחנו בתקופה הקרובה צמד השוערים: גיא סאלם וינון שי, ששיחק במכבי באר שבע. המאמן ראובן עטר מינה את הבלם אוראל דגני, לקפטן הקבוצה במקום אלמוג כהן.
עטר אמר באימון: "אני מאוד שמח לפתוח את האימונים. כל התחלה היא מרגשת. הקבוצה שלנו תהיה יותר צעירה העונה בתוספת של כמה שחקנים ותיקים. אני מבטיח שתהיה לנו קבוצה טובה, לצמרת לא נרוץ אבל בגדול החלום של כל אוהדי נתניה זה שיהיו הרבה שחקנים צעירים ויאהבו לראות את הקבוצה"
"זה אתגר לבנות את הקבוצה וזה לא קשה. בגיל של הילדים האלה אני זכיתי באליפויות", המשיך עטר", המטרה היא לחבר אותם וליצור אצלם מחויבות". על המינוי של דגני לקפטן: "אוראל זה דוגמא טובה לצעירים גם מהבחינה המקצועית וגם החברתית והוא ראוי לקפטן של הקבוצה".

שחקני מכבי נתניה נכנסים לכושר (צילום: אורן אהרוני)
עטר סיכם: "האוהדים התרגלו לשלוש שנים טובות שהיו פה תקציבים גדולים אבל אני יכול להבטיח להם שגם בתקציב הנמוך תהיה כאן קבוצה טובה שכיף לראות אותה. אני מחפש שחקנים בעמדות השוער, בלם וקשר אחורי ובשבועיים הקרובים אני מאמין שנמצא שחקנים בעמדות הללו".
אוראל דגני: "אני מודה להנהלה והמאמן על ההזדמנות שנתנו לי להיות הקפטן. אנחנו צריכים להכיר את השחקנים ואי אפשר להצהיר עכשיו על כוונות אלא בעוד כמה שבועות. האוהדים תומכים בנו כבר כמה שנים טובות ואני מקווה שהם יהנו מאיתנו גם העונה. עוד לא דיברתי עם אלמוג כהן אבל אעשה זאת".