כולנו זוכרים את מנגינת הפתיחה הדרמטית של ה- A-team, עם הג'יפ המתהפך באוויר, והקריין שמסביר כי מי שיצליח למצוא את ארבעת המופלאים, יוכל לשכור אותם. הוא רק לא אמר כמה זה עולה. סקר שוק שערכנו גילה שלהזמין צוות עילית של שכירי חרב (שגם מבוקשים על ידי כוחות הביטחון) זה דבר יקר מאוד.
למעשה, בישראל זה גם לא-חוקי. מי שיתרועע עם שכירי חרב מבוקשים, עלול לזכות לביקור נימוסין חמוש מצוות עילית של שכירי-שב"כ. College Humor הגיעו כנראה למסקנה דומה - והכינו לכם רשימת אלטרנטיבות. הקשקשת מציגה: שכירי חרב (לא בהכרח מבוקשים) לכל תקציב.
פחד, אימה, דם - המלחמה היא גיהנום. אבל לא ברשת – מלחמה בסטרקראפט זה כיף. מצד שני, יש לוחמים מצויירים אמיצים אשר מתמודדים עם תפלצות איומות ויצורים אחרים אי שם בעולם הוירטואלי - ומדי פעם שואלים את עצמם מהיכן מגיעות הפקודות. סרטון זה מראה מה קורה למחלקת חיילים שמגלה שהגנרל שמעליהם הוא אידיוט בן 16.
אחרי שקייטי פרי ואלטון ג'ון אמרו דברים לא במקום על הזמר/ת, הם זוכים לביקור טעון למדי מהדיווה - המלווה בכמה שיקוצים הזויים בעלי נימוסים מפוקפקים. מכון המחקר המגדרי שהמצאנו טרם מצא הוכחות חותכות למין הגאגא ופרסם מספר הערכות בכלי התקשורת. מיד לאחר מכן, הוצבו מאבטחים חמושים בש"ג שלו.
חברת BP תיבלה את מימי מפרץ מקסיקו בהרבה מאוד נפט, שהעניק גוון שזוף במיוחד לעופות המים באיזור. יש אומרים שמדובר באסון אקולוגי, אך אדם אחד, בעליו של בית עסק יוצא דופן, דווקא מבסוט מהעניין.
Truth Or Fail, שעשועון הטריוויה שנערך כולו ביוטיוב, העלה השבוע חידון חדש. באופן טבעי, הוא עוסק בפסטיבל הכדורגל הגדול שנערך בדרום אפריקה. אתם מוזמנים לנסות את כוחכם בשאלותיו של ג'ון גרין, אשר יציג לכם שתי תשובות מהן רק אחת נכונה. לא תזכו בשום דבר, אבל זה כיף.
לא אוהבים כדורגל? באמת? אין בעיה. הכנו בשבילכם ספיישל Truth Or Fail עם חידות ליום האם, ביניהן שאלות כמו "איך קרא סלב א' לבן שלו", או "מי מחליף חיתול מהר יותר, אמא או אבא" (ברצינות!) ושאר ירקות שאינם קשורים בשום צורה לכדורגל.
לא תזכו בתלושי הנחה ל"שילב", או בשום דבר אחר, אבל גם זה כיף. סוג-של.
והפעם - פרופן! זהו גז תמים וחסר ריח. הוא משמש להפקת פולימרים וחומרים אחרים, ויכול לשמש גם לבישול. הפרופן הוא גם מקור פיטנציאלי לפיצוצים מגניבים מאוד. ראו מה קורה למיכל פרופן תמים כשהוא מוצת, להנאתכם. אל תנסו בבית.
ראיתם קליפ קורע? קיבלתם קישור מגניב? שתפו אותנו! הקשקשת מחכה לכם במייל kashkeshet-bareshet@ynet.co.il
(ניצן סדן, ליז בצ'ינס)