בעוד קנדה כולה תוהה מה עלה בגורלן של החיות, היו הגנבים עצמם טרודים בבעיה מעשית: במה להאכיל אותן? התשובה התבררה עם מציאת הקרון, בו התגלו שיירי המזון ששימש להאכלת החיות החיות במשך שבוע. במקרה של הגמלים, שון וטוד, לא התקשו הגנבים להשיג חציר. עבור ג'ונאס, הטיגריס הבנגלי בן השלוש, הם נאלצו למצוא פתרון מעט יותר יצירתי: מזון לחתולים.
החיות היו בדרכן מנובה סקוטיה אל גן החיות בואומנוויל שבאונטריו בשבוע שעבר, אבל המשאית נגנבה בזמן שהנהג עצר להפסקה סמוך למונטריאול. כעת הגיעו לבסוף לגן החיות, באיחור של שבוע, ולדברי מנהל הגן, מייקל האקנברגר, נראה שהן הואכלו וטופלו בצורה מספקת במהלך השבי הקצר.
האקנברגר הבהיר בראיון ל"טורונטו סאן" כי המזון שאכל הטיגריס, שמשקלו כ-150 ק"ג, אמנם מיועד לחתולים קטנים בהרבה ממנו, אבל בסך הכל היה מספק: "לפחות הם ניסו לספק לו דיאטה ראויה".