דשאן: "נאסרי לא רצה לעבור לארסנל"

מאמן מארסיי חולם על קאמבק של האקס, שמככב בארסנל: "ברור שאשמח שהוא יחזור, אבל הוא עושה שם עבודה טובה"

ynet פורסם: 05.07.10, 13:37

מאמנה של מארסיי דידייה דשאן, רמז היום (ב'), כי הוא ישמח לראות את קשרה של ארסנל סמיר נאסרי חוזר למועדון הצרפתי. על פי דבריו, הסיבה היחידה בגללה נאסרי עבר ללונדון היא כלכלית, כשהשחקן עצמו כלל לא התלהב מהמהלך.

 

"אני חושב שהוא מצליח בארסנל", אמר דשאן, "אבל ברור שאשמח לראות אותו אצלנו. היתה לו עונה מצוינת אצלנו ב-2008, הוא ממש לא רצה לעזוב".

 

"כשהוא עבר לאנגליה", המשיך דשאן, "המהלך הזה נבע מסיבות כלכליות לחלוטין. כששחקנים מהסגנון הזה עולים על הכוונת של מועדונים בסדר הגודל של ארסנל, אין לנו הרבה מה לעשות". יעד נוסף של דשאן, הוא לשמור על המגן הניגרי טאייה טיאו. "אני לא רוצה שהוא יעזוב. קבוצות דורשות אותו כי הוא שחקן איכותי, אך בינתיים אני לא מחפש לו מחליף".