אוהדים רבים של נבחרת גרמניה כבר הציעו בפייסבוק, בטוויטר וברשתות חברתיות אחרות מה לעשות עם פול, לאחר שהצליח לנבא את ההפסד לספרדים. הם הציעו בין היתר לטגן אותו במחבת רותחת, להניח אותו על מנגל, לשלב אותו בסלט פירות ים או במאכל הספרדי הפופולרי - פאייה.

אחרים העלו פתרונות שאינם קשורים רק לבישול, אלא בעיקר לנקמה. היה מי שקרא להשליך אותו לכלוב מלא בכרישים. גם אוהדיו של התמנון הנביא, שחזה את כל תוצאות ששת משחקיה של גרמניה במונדיאל, חיברו שירים נגד תמנונים.
ביום שלישי אוהדי נבחרת גרמניה היו מרותקים לטלוויזיה, שהעבירה את החיזוי של התמנון פול בשידור ישיר. השידור לווה גם בשני פרשנים. אחרי שהתמנון בחר בספרד, התייחסו העיתונים שם לניבוי. "פול, הנביא הגדול ביותר בעולם בחר בספרד", דיווחו הספרדים בגאווה. לאחר מכן חזרו עורכי האתר לפרופורציות הנכונות וגוללו את הכתבה לתחתית העמוד.