נבחרת ישראל בבייסבול פתחה אמש (ג') את טורניר ההכנה שמתקיים בצ'כיה, עם ניצחון מתוק על הנבחרת המקומית הצעירה 4:7. לאחר שלושה אינינגים כבר הוליכו הישראלים 0:2, והמשיכו ועלו ל-0:3, או אז התעוררו המקומיים וצימקו ל-3:1 הכחולים לבנים ברחו באינינג השמיני, כשעלו ל-1:6, בדרך ל-4:7 בסיום.
למחרת, רשמו הישראלים את הפסדם הראשון בטורניר, כשנוצחו מול האוסטרים 8:5. אוסטריה ברחה ל-0:6 מהיר, אז התעוררו הישראלים וצימקו ל-6:2 באינינג הרביעי. זה לא עצר את הנבחרת היריבה, שהמשיכה ל-2:7 ו-3:8, בדרך ל-5:8 בסיום.
מחר תמשיך ישראל ותנסה להשיג את הניצחון השני, כשתפגוש את רוסיה, ובשישי יפגשו הכחולים לבנים את קרואטיה החזקה. הטורניר באוסטריה מהווה טורניר הכנה לקראת אליפות אירופה שתתקיים בחודש הבא, אך ישראל לא תשתתף בה, ולכן הטורניר הזה פחות משמעותי מבחינתה.