"הניסיון של אפל למשוך את RIM אל הכישלון שיצרה בעצמה אינו מתקבל על הדעת. טענת אפל נגד המוצר שלנו נועדה להסיט את תשומת הלב ממצבה הקשה. RIM היא מהמובילות בעיצוב אנטנות, אותן מייצרת מזה עשרים שנה. במשך תקופה זו, נמנענו מלעצב אנטנות כמו שבחרה אפל לאייפון 4, מחשש לפגיעה באיכות הקליטה. לקוחותינו לא צריכים להשתמש בכיסויי סיליקון כדי להשתמש בבלקברי שלהם".
HTC בחרה להגיב בצורה מאופקת בהרבה. מכשיר ה- Eris מתוצרתה הוצג על ידי אפל כבעל ביצועי הקליטה הנמוכים ביותר.
לפי דיווח של Mashable , טוענת HTC שרק 0.016 אחוזים מרוכשי המכשיר יצרו קשר עם שירות הלקוחות והתלוננו על בעיות קליטה. נתון זה נמוך משמעותית מאחוז התלונות בו "התגאתה" אפל במסיבת העיתונאים – 0.55 אחוזים.
במסיבת העיתונאים, אשר כונסה בשל גל תלונות על בעיות קליטה באייפון 4, מנכ"ל אפל לא הודה בתקלת חומרה במכשיר, אך כל הרוכשים יוכלו לקבל כיסוי סיליקון בחינם, או להחזיר את המכשיר ולקבל את כספם בחזרה.
אתרים טכנולוגיים ומעבדות בדקו ומצאו כי מקור התקלה הוא בעיצוב לקוי של האנטנה - תקלה הנפתרת עם הצבת חומר מבודד בין היד והמכשיר, כמו לדוגמה - ציפוי סיליקון. גם אפל הכירה בתקלת החומרה עוד בטרם מסיבת העיתונאים, על אף שג'ובס במסיבה עצמה, התייחס אליה כדבר שקורה לכל סמארטפון.
בתוך כך, גיזמודו, הבלוג שחשף את הסמארטפון האחרון לבית אפל בטרם השקתו, הודיע כי הגיע להסכם עם הרשויות בקליפורניה. משטרת קליפורניה קיבלה את תלונת אפל לגניבת אב הטיפוס של המכשיר, והחרימה מחשבים וציוד מג'ייסון צ'ן, עורך הבלוג. לפי הג'ורנל, הנהלת גיזמודו הסכימה לשתף פעולה עם חוקריה. כמו כן, הרג'יסטר הבריטי מדווח כי הציוד שהוחרם הוחזר לצ'אן.