רייטינג שבועי: שישי קר

פרשיית הביקיני של אמדורסקי מאחורינו: 5.4 אחוזים בלבד צפו בתוכנית שלה, של דצה ושל חזיז בערוץ 2. אבל מה אכפת ליונה?

ערן בר-און פורסם: 25.07.10, 16:09

"קשת" הצליחה להכניס השבוע שש תוכניות לטבלת עשר הנצפות ביותר, חמש מהן בראש הטבלה. "רשת" עם שתי תוכניות נוספות וכמוה גם חברת החדשות. אחת התוכניות היא ממוצע המהדורות המרכזיות של השבוע, שהחזיק על כתפיו דני קושמרו. ערוץ 10 נאלץ להסתפק במקום ה-13 עם "הישרדות".

 

בסוף השבוע איש כבר לא התעניין בתקרית הביקיני של מיכל אמדרסקי: "שישי חם" השיגה רק 5.4 אחוזים, רק ארבע עשיריות האחוז יותר מאהרוני ששודר ממול בערוץ 10 בלבוש מלא. "מועדון לילה" עם אמדורסקי ונינט הגיעה ל-18 אחוזים.

 

בין רצועות האקטואליה היומות המוקדמות, "שש עם עודד בן עמי" הובילה בשבוע החולף עם 9.1 אחוזים בממוצע, "חמש עם רפי רשף" הסתפקה בממוצע של 6.6 אחוזים. הליליות של 10: "היום שהיה" עם שישה אחוזים בממוצע ו"לילה כלכלי" עם 5.6 אחוזים.

 

המספר הנוסף: בסרט של הערוץ הראשון, "יונה עם עלה של זית" שכנראה לא ראיתם ולא שמעתם עליו מעולם, המספר על מגדלי יונים, מפריחי יונים בישראל ומעמד היונה ביהדות, צפו כ-1.5 אחוזים שהם 27 אלף צופים.

רייטינג שבועי בכלל האוכלוסיה 18.07.2010-24.07.2010