מתחילת השנה - 251 הרוגים

14 בני אדם נהרגו באחד השבועות הקטלניים של השנה על כבישי ישראל. מתחילת השנה נרשמה עליה מדאיגה של כ-12% במספר ההרוגים לעומת אשתקד. ynet ו-hnn מביאים לכם את המספרים האמיתיים

ynet פורסם: 08.08.10, 11:08

שבוע קטלני במיוחד. תאונת הדרכים המחרידה על פסי הרכבת סמוך לקרית גת, סימנה את אחד שבועות הקטלניים שידענו השנה על כבישי ישראל. התאונה שנגרמה לאחר שנהג רכב הסעות עצר מסיבה לא ברורה על פסי הרכבת, גבתה את חייהם של שבעה בני אדם, כאשר רק הנהג והנוסע שלצדו נותרו בחיים. במהלךהשבוע החולף נהרגו גם שני רוכבי אופניים ורוכב אופנוע שנפגעו מרכב חולף, ושלושה הולכי רגל - בהם פעוטה בת שנתיים.

 

כדאי להזכיר כי חודשי הקיץ החמים מוכרים כקטלניים במיוחד על כבישי ישראל לאורך השנים. גם השבוע המקביל ב-2008 היה אחד הקטלנהיים במהלך אותה שנה, עם 15 הרוגי תאונות דרכים שונות.

 

  • התקופה המקבילה ב-2009: 223 הרוגים
התקופה המקבילה ב-2008: 268 הרוגים

 

1.8, יום א', הרוג אחד

 

3.8, יום ג', שתי הרוגות

רחוב וייצמן, גבעתיים. הולכת רגל נפגעה ממשאית חולפת ונהרגה.

 

5.8, יום ה', תשעה הרוגים

 

7.8, יום שבת, שני הרוגים

 

8.8, יום א', שני הרוגים