גיא: אסקפיזם, אמצעי להתרענן דרכו, מקום מפלט. אני רואה טלוויזיה בעיקר בערבים, ממש בסוף היום, כדי לשנות הילוך. אין כמו לראות איזה סרט או סדרה טובה כדי לנקות את הראש.
דפנה: בכל פעם הטלוויזיה מהווה עבורי משהו אחר. לפעמים מפלט מהמציאות, לפעמים מקור לידע, לפעמים משהו מרגיע כשאין כוח לשום דבר אחר.

בתמונות: גיא ודפנה נכנסים לנעליים של הזוגות הטלוויזיונים עם הכי הרבה סטייל. צילומים: עדי אורני, סטיילינג: אביב אברמוב
בתמונה: Gossip girl
דפנה: "אבודים". היו בה רעיונות מסתוריים ומרתקים, שגרמו לי לנתח ולחשוב עליהם מעבר לאותה שעה של צפייה. את כל כך נסחפת באווירת המתח של הסדרה, שכל מה שמסביב נשכח. מבחינתי זה מפלט אידיאלי אל מציאות אחרת.
גיא: "האוס". זו סדרה שנונה עם תוכן רפואי מרתק. כל פרק הוא סיפור מתוחכם בפני עצמו והדיאגנוסטיקה הרפואית מדברת אליי. היא קצת בנויה כמו סדרת משטרה, רק שבמקום רצח יש תעלומה רפואית. "הסופרנוס" היא גם אחת הסדרות האהובות עליי. היא בידור טוב מבחינתי.

Gossip girl
דפנה: סרטים, בעיקר קומדיות, וגם סרטים רומנטיים וסרטי מתח וטבע.
גיא: אני אוהב סדרות וסרטים, וכמובן משדרי ספורט, שבהם אני צופה בעיקר עם חברים. בתקופת המונדיאל היינו עושים הקרנות ענק בבית הקפה שלי, "גורדו".
גיא: "מד מן". יש לה מין קצב מאופק והיא סוחפת את הצופה לתקופה אחרת, חושפת פן מסתורי וסקסי של תקופה מלאת תהפוכות חברתיות. העלילה מתייחסת לאירועים מכוננים בהיסטוריה ומביאה את הזווית של גיבורי הסדרה. היא עשויה היטב, השחקנים טובים וכיף לצופות בה. חוץ מזה, אנחנו אוהבים לצפות ביחד גם בערוצי טבע כמו BBC Nature ומשחקים הרבה בגיטאר הירו.
דפנה: לדעתי הכי רומנטי זה לראות ביחד סרטי אימה. זה הכי כיף וזה בידור אמיתי.

דפנה: כבר פגשתי את הדמות הטלוויזיונית שלי, גיא.
גיא: גיא זוארץ, על אי בודד.
גיא ודפנה: "הרווק". זה די מביך שיש סדרה שלמה שמתעדת איך התחיל הקשר שלנו, אבל זו מזכרת מדהימה לעתיד.
דפנה: על הספה, כי אנחנו הופכים את הסלון לבית קולנוע קטן.

Mad Men
גיא: חודש וחצי, כשהייתי תקוע על איזה אי בודד.
דפנה: שנה. בגדול אני מעדיפה לעשות דברים אחרים, כמו יוגה, ספורט, רכיבה על סוסים, מדיטציה. בשבוע שעבר, למשל, נסעתי לסדנת ויפאסנה בצפון. לפני כמה שנים התנתקתי מהכבלים למשך שנה וזה לא חסר לי בכלל. אצל גיא יש חיבור לכבלים ואני רואה כשיוצא לי.

Mad Men
דפנה: כשראיתי "אבודים" בדי־וי־די צפיתי בכמה פרקים ברצף. זה לקח לי כמה שעות טובות.
גיא: בדרך כלל אני צופה בטלוויזיה במשך שעה וחצי-שעתיים מקסימום, ותוך כדי מפסיק בשביל לעשות עוד דברים.

דפנה: גיא. לי לא אכפת.
גיא: רוב הזמן אצלי. לדפנה לא אכפת.
דפנה: לנשנש. סלט, פופקורן או ירקות.
גיא: לאכול, בעיקר פופקורן.

True blood
גיא: עוד סוג של בידור שרלוונטי לחברה של ימינו. כנראה שהז'אנר הזה הוא בידור טוב ומעניין, אחרת זה לא היה ממשיך ומצליח כל כך.
דפנה: חלקן טובות וחלקן פחות. מכיוון שאני לא צופה יותר מדי בטלוויזיה, לא יוצא לי לראות הרבה תכניות ריאליטי. מלבד זו שהשתתפתי בה, כמובן. יוצא לי גם לראות "הישרדות" לפעמים.
דפנה: "הרווקה". נראה לי שזה די ברור למה.
גיא: "הרווק 2". נראה לי שזה די ברור למה.
גיא ודפנה: אין אחת כזו, הספיק לנו!