אתמול כזכור, הורה הבעלים איזי שירצקי כי שחקניו יזכו לפרמיה על ניצחון. היום שלח הבעלים מכתב חריף להתאחדות לכדורגל, על ההחלטה להעמידו לדין. שירצקי טוען במכתבו, כי הדבר היחיד שאמר לשופט בתום המחצית הראשונה היה: "בושה וחרפה, אני אדאג שלא תשפוט במשחקי קרית שמונה יותר". בדו"ח השופט נטען, כי שרצקי אמר לבוחבוט: "אתה גמרת את הסיפור". שרצקי כאמור, מכחיש כי אמר זאת.

שרצקי טען במכתבו, כי על פי צילומי הטלוויזיה, השופט קיפח את ק"ש, בהחלטתו לשרוק על פנדל לזכות אשדוד במהלך המחצית הראשונה. על כך כתב שרצקי: "ברור לכל אדם בר דעת, כי כל אחד יכול לשגות מעת לעת, ובטח כל שופט כדורגל טועה בכל משחק, ואף החתום מטה אינו נקי מטעויות. ברם, במקרה הנוכחי עולה תמיהה גדולה, הואיל ובפעם הראשונה שמ.ס אשדוד הגיעה לרחבת ה-16 של קרית שמונה, מיהר השופט לשרוק לבעיטת עונשין שלא הייתה ולא נבראה".
עוד כתב שרצקי: "צר לי, כי מוסדות ההתאחדות לכדורגל משחיתים את זמנם לריק על אירועים שלא היו ולא נבראו. קרוב לוודאי שעדיף היה להשקיע זמן ומשאבים, כדי למנוע את תופעת החוזים הכפולים והכסף השחור המציף את הענף (ראה מקרה הפועל רמת גן, הפועל רעננה וקבוצות אחרות בליגות הבכירות, כידוע היטב לנוגעים בדבר), תחת ההיטפלות למקרים כגון זה".
"...בשל עיסוקי הרבים וזמני הקצר, הריני להודיע כי אין בכוונתי להתייצב לדיון, וקורא לכם לבטל את כתב האישום או לפחות לזכות את הח"מ מכל חשד. במידה שבית הדין הנכבד יחליט להרשיע את הח"מ, כולי תקווה כי העונש יהיה קטן מזה שהושת על סטיבן כהן, בגין עבירה חמורה של חוזה כפול (הרחקה של שבועיים מהמגרשים), או על הפועל רמת גן, בגין שורה של עבירות חמורות מאין כמותן ורבות מספור".