השם שהאדומים משיקגו העלו על הדף הוא הצרפתי הנפלא חואקים נואה, מה שהופך את הבולס למועמדים בכירים לזכות בשירותי הפורוורד מדנבר. מי שבדנבר לא ירצו לקחת הוא לואל דנג, וזאת בעיקר בשל חוזהו המפלצתי - 71 מיליון דולר לשש שנים.

חואקים נואה. יעשה את הדרך מעיר הרוחות לקולורדו? (AFP)
נואה, לעומת זאת, ירוויח בעונה הקרובה 3.1 מיליון דולר, רגע לפני שהוא הופך לשחקן חופשי מוגבל. בעונה שעברה העמיד נואה ממוצעים של 10.7 נקודות ו-11 ריבאונדים לערב, ב-64 משחקים. ממוצעי הקריירה שלו עומדים על 7.9 נק' ו-7.9 ריב' לערב (218 משחקים).
על פי אותם הדיווחים, כרמלו כבר הודיע לראשי הנאגטס כי שתי הקבוצות אליהן הוא מוכן לעבור הן הבולס או הניו יורק ניקס, שהציעו חבילה שכוללת את דנילו גלינארי, בחירת דראפט ואדי קארי.
על שולחנו של 'מלו' מונחת כבר מספר חודשים הצעה להארכת חוזה מהנאגטס, לפיה הוא ירוויח בקבוצה מקולורדו 65 מיליון דולר בשלוש עונות, אך עד כה הוא טרם חתם עליה.