רמת השרון עלתה ליתרון בדקה ה-40, לאחר שזיו כבדה דייק מהנקודה הלבנה והוריד את קבוצתו להפסקה ב-0:1. אמיר אבו ערר השקיט מהר מאוד את הקהל המקומי עם שער, שלוש דקות בתוך המחצית השניה, אבל המילה האחרונה היתה שייכת לאורן ניסים. בדקה ה-88 הוא מצא את הרשת והעניק לרמת השרון שלוש נקודות.
עירוני בת ים ומכבי הרצליה סיימו ב-0:0 מאכזב. ברק לביא הורחק בדקה ה-74 והשאיר את הקבוצה של משה סיני בעשרה שחקנים, המארחים לא ניצלו זאת עד לשריקת הסיום.
המפגש שנעל את משחקי השבת בלאומית הסתיים גם כן ב-0:0 בין הפועל הרצליה להפועל רעננה. רז כהן האורח פספס הזדמנות להכריע את ההתמודדות, כשהחמיץ בעיטת עונשין מ-11 מטר בדקה ה-80.
ביום ב': בני לוד - מכבי באר שבע; בית"ר/שמשון - מכבי אחי נצרת; הכח עמידר רמת גן - הפועל ראשל"צ; אחווה עראבה - הפועל כפר סבא; עירוני ג'ת - סקציה נס ציונה.