"לצערנו התקנון לא מפרש את זה כהפסד טכני. אם זה היה שחקן ששותף מבלי שחוזהו היה עובר בבקרה, היינו מקבלים שלוש נקודות, אבל זה לא המצב וחבל כי מגיע לנו ניצחון", טוען הבעלים של אשקלון, פרוספר אזגי. "בגרמניה יש תקדימים לדברים כאלה, אבל בארץ זה לא יקרה לצערי, למרות שאשמח אם דברים כאלה לא יתקבלו באדישות".

אשקלון ממשיכה בהכנותיה למשחק מול הפועל חיפה בשבת (19:00). "זו מוליכת הטבלה, כך שתיקו זה גם טוב. לא צריך להיות חזירים", אמר אזגי בהתייחסו למשחק. המאמן גיא עזורי מקווה להכניס לכושר את עוסמאן באשירו, רביד גזל ומור דהן, במטרה לשלבם למספר דקות גדול יותר בהמשך משחקי הליגה.
מי שזוכה להתעניינות גדולה לקראת המשחק בשבת הוא הקשר ערן לוי, שמתכונן למפגש פיקנטי מול האקסית, מבלי לדעת כיצד אוהדי הפועל חיפה יקבלו אותו. "אנחנו בטוחים שערן יודע לעשות את ההפרדה", אמרו במועדון. "הוא הוכיח בעבר שדברים כאלה רק מגבירים אצלו את הרצון להצליח".