רגע אחד היא בכלא, רגע אחד היא בחוץ: בדיוק כשחשבנו שפריס הילטון גנבה לה את ההצגה בגזרת הפלילים, לינדזי לוהן הגיעה אתמול (ו') לשימוע בבית המשפט בבברלי הילס לאחר שלא עברה בדיקת סמים שנערכה לה במסגרת תנאי המבחן שלה.
השופט החליט כי לוהן תחזור למעצר מיידי ללא אפשרות לשחרור בערבות, לפחות עד שימוע נוסף שייערך לה ב-22 באוקטובר. עם זאת, תוך פחות מיממה שופט אחר הפך את ההחלטה, ולוהן שוחררה בערבות של 300 אלף דולר.

לוהן הבוקר, בדרך לבית המשפט. מה יהיה?

אל תתעסק עם הלוהן. תומך נלהב ממתין ללינדזי בבית המשפט
כזכור, לוהן נידונה ל-90 ימי מאסר לפני כחודשיים וחצי, לאחר שבית המשפט קבע כי הכוכבת הפרה את תנאי המבחן שנקבעו לה ב-2007, אולם שוחררה לאחר כשבועיים בלבד. לאחר מכן נכנסה למכון גמילה, בו שהתה 22 יום. אך גם אחרי הגמילה, לוהן לא צלחה את תנאי המבחן שלה ונכשלה בבדיקת סמים נוספת - ואף דיווחה על כך בחשבון הטוויטר שלה.
(צילומים: רויטרס, AP)