מחר: דמו ל-God of War החדש

God of War: Ghost of Sparta, הכותר הבא בסדרת משחקי הפעולה העקובים מדם מגיע ל-PSN בגירסת הדגמה - ומספר על קורותיו של קרייטוס לפני טריולגיית המשחקים הראשונה

אורן כסיף, Games.co.il פורסם: 28.09.10, 17:05

קרייטוס פולש שוב לקונסולה הניידת של סוני, והדמו של ההרפתקה הבאה בסדרת God of War יוצע החל ממחר (ד') להורדה לכל בעלי קונסולת ה-PSP.

 

הדמו של המשחק God of War: Ghost of Sparta היה זמין בימים האחרונים להורדה למנויי שירות ה-PlayStation Plus - שירות ערך מוסף בתשלום שמציעה סוני לצרכניה, ומאפשר גישות מוקדמות לדמואים, הנחות על כותרים להורדה ועוד.

 

 

כעת, הדמו יפתח לשאר הצרכנים, כחודש לפני יציאתו הרשמית של המשחק, שאמור להגיע לחנויות בימים הראשונים של נובמבר.

 

Ghost of Sparta הוא משחק ה-God of War השני שמגיע ל-PSP אחרי Chains of Olympus. הוא מפותח על ידי אולפן הפיתוח Ready of Dawn, שהיה אחראי למשחק הקודם, כמו גם למשחק Dexter, אחד מהמשחקים הראשונים ל-PSP שנחשב עד היום לאחד המשחקים המוצלחים ביותר שיצאו לקונסולה.

 

 

בונוסים למזמינים - אך לא בישראל

המשחק יספר על הרפתקאותיו של קרייטוס לפני אירועי טרילוגית משחקי God of War המקורית, שיצאה לקונסולות ה-PlayStation 2 ו-PlayStation 3.

 

סוני מקדמת מאוד את המשחק, ומציגה בבלוג הרשמי של PlayStation סדרה של כתבות בשם "שש סיבות לרכוש בהזמנה מוקדמת את Ghost of Sparta". לפי הבלוג, כל מי שירכוש את המשחק מראש יזכה לבונוסים רבים, ביניהם ניתן למצוא את פסקול המשחק, ערכות נושא ל-PSP ול-PS3, ורצועת פרשנות של היוצרים בזמן המשחק.

 

למרבה הצער, לא ברור אם הבונוסים הנ"ל יהיו זמינים לרוכשי המשחק בישראל - זאת מכיוון שבארץ אין אפשרות לבצע הזמנה מוקדמת רשמית למשחק.