מיאמי הפסידה לפנות בוקר (ו'), 98:89 לאטלנטה בחוץ למרות 38 נק' ו-11 רב' של קינג ג'יימס. הפעם, בניגוד להפסד האחרון של ההיט לשארלוט, לברון דווקא שיחק כמעט 40 דקות אבל 'זכה' לשמוע את הקהל שורק לו בוז. חצי שני נהדר של ההוקס וג'ו ג'ונסון (27 נק'), הוכיח שחסרונו של המנהיג האמיתי של הקבוצה מפלורידה, ווייד, כנראה משמעותי ממה שחושבים.

קשה לבד, אה? לברון ג'יימס (AP)
מייק ביבי הוסיף 13 נק' ו-5 אס', אל הורפורד סיים עם 12 נק' ו-9 רב' וג'מאל קרופורד קלע 11 נק'. בצד המפסיד, כריס בוש היה סולידי עם 14 נק' ו-14 ריב', אך בצוות המסייע היה זה רק יודאניס האסלם שהגיע לדאבל פיגרס עם 10 נק'.
בינתיים, בצד השני של היבשת, טיילו הלייקרס לניצחון קליל 99:120 בגולדן סטייט. בראיין שואו תיפקד לראשונה כמאמן ראשי ב-NBA, כשפיל ג'קסון נעדר מהמשחק בשל שפעת. גם קובי בראיינט ישב בצד כחלק מתהליך ההחלמה בברך, אבל כל זה לא הפריע לשואו לרשום גם ניצחון ראשון כמאמן.
פאו גאסול להט עם 23 נק' ב-26 דק' בלבד כשגם למאר מצטיין עם 16 נק' ו-12 ריב'. בצד המפסיד היו אמנם לא פחות משישה שחקנים בדאבל פיגרס, אבל חצי שני נהדר של לוס אנג'לס (47:65) היה גדול מדי עבור הווריירס.

קליבלנד, ללא כמובן לברון ג'יימס שנטש אותה, רשמה ניצחון נוסף במשחקי ההכנה, הפעם 77:84 על מילווקי, הודות ל-26 נק' של רמון ססיונס ו-18 נק' של אנתוני פארקר.
בדרבי של טקסס, גברה סן אנטוניו 103:111 על יוסטון. את החמישייה שכולם בה קלעו בדאבל פיגרס, הוליך דייויד בלייר עם 17 נק' ו-8 ריב'. טים דאנקן שחוזר לעצמו לאט לאט, סיים עם דאבל דאבל של 16 נק' ו-10 ריב'.