"יש לחאבייר הרננדס אינסטינקט טוב והוא יודע היטב היכן נמצא השער", כך ציין בסיפוק מנג'ר מנצ'סטר יונייטד, אלכס פרגוסון, לאחר שהחלוץ המכסיקני כבש צמד והעניק לשדים האדומים ניצחון 1:2 על סטוק.
ניצחון החוץ הראשון חתם סיום חיובי לשבוע קשה שעבר על המועדון, אחרי שהחלוץ וויין רוני ביקש לעזוב ולבסוף האריך את חוזהו בקבוצה. "אני מקווה שזה יעזור לנו להתחיל מחדש, כי יש לנו כמה משחקים חשובים עד חג המולד ונצטרך להטביע את חותמנו בליגה", אמר פרגוסון.

נגיחת הפדחת של הרננדס (גטי אימג'ס)
"כשהם הישוו חשבתי שזו הולכת להיות עוד אחת מאותן עונות, אבל אז צ'יצ'ריטו הבקיע את שער הניצחון. השער המאוחר לווה בתלהבות גדולה בקרב האוהדים, הם ידעו שזה חשוב מאוד". הניצחון הותיר את מנצ'סטר יונייטד במקום השלישי, במרחק של חמש נקודות מהמוליכה צ'לסי.
שער הניצחון היה הרביעי של אל צ'יצ'ריטו (האפונה הקטנה) בחמישה משחקי ליגה במדי יונייטד. החלוץ בן ה-22 כבש את הראשון בנגיחה לאחור עם הפדחת והגיב: "שער טוב, אבל מה שמשנה זו התוצאה. אני לא זוכר שעבדתי על זה באימונים".
"הרננדס ראוי לכך, הוא עובד קשה מאוד", הגיב המגן הוותיק של מנצ'סטר יונייטד, גארי נוויל, שערך את הופעתו ה-600 במדי הקבוצה. "הוא קשוח ויש לו את התכונות הנכונות. הוא אחד השחקנים המרגשים ביותר שהגיעו אלינו מזה זמן רב".

סמיר נאסרי חוגג שער לארסנל (גטי אימג'ס)
מנג'ר ארסנל, ארסן ונגר, הגיב בסיפוק אחרי הניצחון 0:3 בחוץ על מנצ'סטר סיטי, שהותיר את התותחנים במקום השני (בשוויון נקודות עם מנצ'סטר יונייטד): "היה חשוב לנו לחזק את האמונה ולהמשיך להתקדם. ההרחקה של שחקן שלהם (דריק בויאטה בדקה החמישית) הדליקה אותנו ואחרי זה ספגנו כמה כרטיסים צהובים בקלות. מזל שאף אחד לא ספג צהוב שני.
"במחצית השניה אמרתי לשחקנים שלי להתרכז במשחק החיובי ולנסות להבקיע את השער השני, לא רק להתרכז בהגנה ובשמירה על היתרון". על לוקאש פביאנסקי: "ממשחק למשחק הוא מראה את מה שאנחנו רואים באימונים. לפעמים צריך להיות חזק ולדעת להילחם בדיעות".

סוטיריס קירגיאקוס כובש לליברפול (גטי אימג'ס)
מנג'ר מנצ'סטר סיטי, רוברטו מאנצ'יני: "עשרה מול 11 זה רע, לדעתי אם היינו משחקים עם 11 מול 11 היינו מנצחים. אני מאוד גאה בשחקנים שלי וחושב שהם שיחקו היטב. הם ניסו לתקוף ולהתגונן והראו שאנחנו אחת הקבוצות הטובות ביותר בפרמייר ליג.
"אני לא מסכים עם ההרחקה, כי החוק אומר שצריך להרחיק רק אם ההכשלה בוצעה על ידי השחקן האחרון ומנעה מהחלוץ להבקיע שער ממצב וודאי. מרוואן שמאח נגע בכדור, שכנראה היה יוצא החוצה או שהשוער היה עוצר". האיטלקי הרגיע חששות לגבי פציעה קשה של קרלוס טבס: "הוא נפגע בשריר, אבל זה לא רציני".
מנג'ר ליברפול, רוי הודג'סון, הגיב על הניצחון 1:2 על בלקבורן: "זו הקלה. נקלענו למצב מסוכן וניצחון אחד לא מוציא אותנו ממנו לגמרי עד שנראה את אור היום". על מעמדו: "בתקשורת מדווחים על זה שעוד הפסד או שניים יחליפו את המאמן, אבל אני לא בטוח אם זה מה שהבעלים חושבים לעשות".