אני, נטע גרטי

השחקנית הכשרונית לא יודעת ללכת על עקבים והיתה עפה מפה בשמחה לצרפת, אבל בינתיים היא רצה שעה שלמה על במה משופעת

איריס אברמוביץ' פורסם: 27.10.10, 11:44

הדופק שלי מואץ כשאני... משחקת ב״מעגל הגיר הקווקזי״. אני עובדת שם מאוד קשה, רצה במקום בערך שעה על במה עם שיפוע. זה לא קל, אבל שווה כל רגע.

 

הכי טעים לי... פשטידת מקרוני שאמא שלי היתה מכינה לי כשהייתי קטנה, האוכל הבולגרי  של סבתא לילי, והאוכל של אמא של פיטר, יאמי!

 

אם הייתי יכולה הייתי... קמה והולכת מכאן לשנה בפריז, ללמוד את השפה, עם המשפחה שלי. הייתי לוקחת שנה חופש מהחיים וחוזרת, אולי, לפני הזמן.
צילום: נעם יוסף
לשימוש פנאי פלוס בלבד! נטע גרטי פרופיל (צילום: נעם יוסף)

 

אני חוטפת פיק ברכיים... כשאני בגובה, יש לי פחד גבהים.

 

הייתי רוצה ללחוץ את היד של... בוב דילן, אובמה, וודי אלן.

 

עקב אכילס שלי... אולי זה שאני לא יודעת ללכת על עקבים. בחיאת, מה אתם רוצים ממני?

 

יש לי בטן מלאה על... שוק הנדל״ן בארץ ועל הפניית הגב לזוגות הצעירים, שקניית דירה מתרחקת מהם יותר ויותר. שערורייה!

 

כשאני מסתכלת במראה... אני עושה פרצוף די מגוחך ולא רצוני. אנשים אומרים לי שאני מעוותת את השפתיים ועושה משהו מוזר עם האף, ככה שמעולם לא באמת ראיתי את עצמי.

 

אני הכי מתרגשת... כשהבת שלי אומרת לי שהיא אוהבת אותי.

 

אני חושבת שאני יותר מדי... סחית. לא שותה, לא מעשנת ולא משחקת סנוקר.

 

 

  • איפור:יאנה פרוביז ל"סטודיו נטאשה דנונה, הלבשה: קאלה