ראש חטיבת הספורט בהסתדרות ויו"ר ארגון השחקניות, ניר אלון, ציין כי שמונה מתוך עשר קבוצות ליגת העל (מלבד אלקטרה רמת השרון והפועל תל אביב) חתמו על ההסכם המחייב את המועדונים לקיים משא ומתן עם השחקניות בחודש הקרוב ומונע מהם להחתים בתקופה הזו זרה רביעית.
בתחילת השבוע איימו השחקניות להשבית את הליגה לאחר שנקלעו למחלוקת עם האיגוד והקבוצות בנוגע למכסת הזרות, פנסיית החובה והכללתה של נציגת השחקניות בוועדת הנשים.
מהאיגוד נמסר: "נציגות יושבי ראש ליגת העל לנשים ונציגות השחקניות, נפגשו וסיכמו כי השחקניות יסירו לאלתר את איומי השביתה עליה הכריזו והליגה תמשך כסדרה, כולל השתתפות ב'משחק הוורוד'. נציגות יושבי ראש הקבוצות הסכימו כי מצידם תוקפא במהלך חודש נובמבר, החתמת הזרה הרביעית. הצדדים הסכימו להיפגש במהלך החודש הקרוב".