בהפועל באר שבע הכינו תפאורה מושלמת למפגש עם עירוני קריית שמונה, שהוכתר כמשחק המרכזי של המחזור ה-13. על כר הדשא הקבוצה של ניר קלינגר לא הפגינה יכולת גבוהה ונפרדה מהצפוניים בתיקו 1:1.
אחרי מחצית ראשונה מאופסת, הקבוצה של רן בן שמעון, שהיתה חוזרת לפסגה אם היתה מנצחת, עלתה ליתרון מבעיטה אדירה של עדי אלישע (דקה 50). מי שדאג לחלוקת הנקודות היה מאור מליקסון, שכבש גם הוא שער יפהפה עם בעיטה מ-25 מטרים שהכניעה את דני עמוס ונעצרה ברשת הגבוהה.
דקה ראשונה: פחות מ-60 שניות על השעון, ברק בדש שיגר בעיטה ראשונה לעבר כיוונו של אוהד כהן, אך הכדור החמיץ במעט את המסגרת.
4': שוב קריית שמונה איימה על השער, הפעם אלרואי כהן הגיע ראשון לכדור גובה ומשבעה מטרים נגח לחוץ.

אדריאן רוצ'ט מול ליאור אסולין. קרב הצפון בדרום (צילום: רועי עידן)
16': ההזדמנות הראשונה של המקומיים הגיעה מבעיטה של ריקרדו פרננדס, דני עמוס ירד טוב ואת הריבאונד ההגנה של הצפוניים הצליחה להדוף.
21': בעיטה חופשית מסוכנת של דוד רביבו חלפה מעט מעל המשקוף.
41': אורי שטרית קיבל כדור באגף שמאל ונכנס לרחבה, אך במקום למסור כדור רוחב ניסה להבקיע מזוית קשה ולא מצא את המסגרת.

ק"ש חוגגת אחרי הגול של עדי אלישע. מליקסון הרגיע אותם (רועי עידן)
50': גול! 0:1 לעירוני קריית שמונה. אלרואי כהן התנהל עם הכדור באגף שמאל ומצא במרכז את עדי אלישע, שמ-20 מטרים שלח בעיטה אדירה לחיבורים. שער ענק של הקשר בן ה-20.
55': אלרואי כהן המשיך להיות דומיננטי והפעם ניסה בכוחות עצמו מסף הרחבה, אוהד כהן היה במקום להדוף.
65': גול! 1:1 בווסרמיל. מאור מליקסון התנהל עם הכדור ומ-25 מטרים שיחרר כדור חזק, שהצליח להפתיע את דני עמוס וחדר לרשת הגבוהה.

71': כדור קרן שהוגבה לרחבת ק"ש הורחק רע על ידי עמוס, אסולין היה על הריבאונד, אך עדי אלישע חילץ מהקו.
