מכבי ניצחה בשבוע שעבר בארץ 0:3, אך בגביע האתגר אין משמעות למערכות ורק הניצחון הוא שנחשב. במקרה בו שתי הקבוצות גוברות אחת על השנייה, נערכת מערכת הזהב וכך היה הערב. מכבי הפסידה 3:1 (19:25, 25:21, 17:25, 19:25), אבל חגגה, כאמור, 8:15 במערכה הקובעת.

ספורטיבית לא מדובר בהפתעה גדולה כל כך, שכן מדובר בשתי קבוצות בנוניות בליגת העל בכדורעף, קבוצות מרכז טבלה טיפוסיות. במאזן הפנימי בין השתיים נווה שאנן טובה יותר עם שני ניצחונות, אבל כאמור כפר סבא הפתיעה העונה את האלופה.

"מי שיגדיר את המשחק הזה כהפתעה יעשה עוול לנווה שאנן", סיפר בסיום המאמן המפסיד, שגיא ברעם. "זו קבוצה טובה יותר מאיתנו שניצחה אותנו פעמיים השנה . אין לנו את הכלים לנצח אותם. אמנם ניצחנו את מכבי תל אביב ויכול להיות שעוד ננצח קבוצות מהצמרת, אבל בסופו של דבר אנחנו יודעים מה אנחנו שווים העונה. לצערי לא נהיה יותר מקבוצת אמצע טבלה".
למוליכת הטבלה, מכבי הוד השרון, המפגש מול אליצור כרמיאל היה לא יותר ממשחק אימון, 0:3 (15:25, 11:25, 10:25). גם מטה אשר טיילה מול המעפיל עמק חפר. 250 הצופים שהגיעו לאולם בנעמן זכו לראות את נירון מזרחי בן ה-16 בהופעת בכורה בליגת העל חוגג ניצחון 0:3 (17:25, 18:25, 17:25).
עירוני בת-ים, סוגרת הטבלה, רשמה הערב הפסד עשירי רצוף, הפעם מול ארזים רמה"ש 3:0 (25:23, 25:21, 25:22).
הצטרפו לעמוד של ynet ספורט בפייסבוק