אולמות סקווש ניתן למצוא לרוב בקאנטרי קלאבים, שם משלמים דמי מנוי גבוהים המצדיקים את הקמת האולם היקר, אך במקומות עבודה מדובר בחידוש.
אפילו בגוגל ישראל, הנחשב למקום עבודה המציע תנאים טובים במיוחד לעובדים, אין חדר סקווש. "יש לנו חדר כושר נחמד," אמר אתמול ל"ממון" עובד של החברה בתל אביב, "אבל סקווש זה כבר יותר מדי בשביל מקום עבודה. אין לנו ציפיות כאלה". לעומת זאת, ב-HP מוצע לעובדים במרכז התוכנה ביהוד חדר כושר ואולם סקווש.
גורמים בנמל אשדוד אמרו אתמול כי קבעו מסגרת תקציבית להקמת מכון כושר בשטח של 200 מ"ר, וינסו להכניס גם אולם סקווש בגודל 60 מ"ר נוספים.
עם זאת, במכרז נכתב כי מדובר בשטח גדול יותר של 315 מ"ר לבניית חדר כושר ואולם סקווש. ההערכות הן שעלות הקומפלקס כולו תגיע לכמיליון שקל.
"מדובר בעלות גבוהה מאוד", טוענים קבלנים בענף הספורט, "במקומות עבודה רבים יש היום חדר כושר, אבל מדובר על אולם קומפקטי של 100 מ"ר עם כמה מכשירים. עוד לא שמענו על אולם סקווש במקום עבודה. זו עליית מדרגה בפינוקים לעובדים".
מנמל אשדוד נמסר בתגובה כי "הקמת חדר הכושר נעשית מתוך התפיסה הארגונית המתקדמת של הנמל. אם התכנון יאפשר במסגרת התקציב שאושרה, ניתן יהיה להרחיבו לרווחת העובדים".
הידיעה פורסמה הבוקר במוסף "ממון" של "ידיעות אחרונות"