הסיבוב השני בליגה הלאומית ייצא ביום שלישי לדרך ללא המוליכה. הפועל תל אביב, שנחה ממשחק הגביע מול מכבי חיפה. תשחק רק בשבת מול עירוני נהריה. במשחקים המרכזיים תארח קריית טבעון את אליצור יבנה ואילו מ.כ. הבקעה תתארח בלב השרון.
לשתי הקבוצות מאזן זהה (4:9), כשבמפגש הקודם ביניהן היתה זו יבנה שניצחה 92: 87. במחזור הקרוב ירצו בטבעון לשמור על הבית ולשנות את תמונת המצב בצמרת הליגה.

בקבוצתו של אבי אשכנזי רוצים לשמור על המקום השני בטבלה. המפגש מול לב השרון אמור להיות קל על הנייר, אבל בכדורסל כבר למדנו שהכל אפשרי. רק נזכיר שבסיבוב הקודם זה הסתיים ב-89:94 לטובת לב השרון, שגם הספיקה להחתים זר חדש - לורנזו וויד (25, 1.98).
כשהיא חמושה בשני זרים חדשים, אל פישר (24, 1.85) ושלטון קולוול (27, 2.03), מצפינה עירוני ר"ג למשחק אמצע טבלה טיפוסי. לשתי הקבוצות מאזן נקודות זהה, וכל אחת רוצה להשיג את הניצחון שיקרב אותה לארבע הגדולות.

ויקטור סקורניק, אקס עירוני ר"ג, החליף את חנוך מינץ בתפקיד המאמן והתחיל לעבוד. הרן שיפמן חזר הביתה, צמד הזרים (אל פישר וגרג ודייויס) סיימו את דרכם בקבוצה, ובמקומם הוחתם סטייסי מורייני (27, 1.96). שתי הקבוצות נמצאות בתחתית, וברור לשני המאמנים שהמשחק הקרוב הוא על הרבה יותר משתי נקודות.
הקבוצה של רועי פרל תפגוש את מכבי הוד השרון כאשר היא במקום התשיעי, נקודה אחת בלבד מעליה. בהוד השרון ירצו לנצח ולפתוח את הסיבוב החדש ברגל ימין. בסיבוב שעבר זה הצליח עם 96:101.