אתינאייקוס גברה 62:74 על סראגוסה במשחק הגומלין ברבע הגמר, שבוע לאחר ה-53:53 בספרד. בשלב ארבע האחרונות תפגוש, כאמור, האלופה היוונית את רמלה, שהשלימה אמש ניצחון כפול על גראן קנריה.

אתינאייקוס מתהדרת בשתי כוכבות גדולות - רות ריילי ומרינה קרס. ריילי בת ה-31, אחת מהכוכבות הגדולות של סן אנטוניו סילברסטארס מה-WNBA, היא השחקנית הראשונה שזכתה בתואר ה-MVP של ליגת המכללות וליגת הנשים הטובה בעולם. הבלארוסית היא אחת משחקניות הפנים הטובות במפעל ומול סראגוסה הצטיינה עם 15 נקודות.
רמלה, בדומה לשני השלבים הקודמים, תארח את המשחק הראשון בארץ (24 בפברואר), הגומלין יתקיים באתונה כעבור שבוע. כזכור, השיג השיא של קבוצה ישראלית אי פעם במפעל האירופי שייך לרמת השרון - גמר גביע רונקטי ב-1999, שם נוצחה בידי אותה גראן קנריה שהפסידה לרמלה.