"המסקנה שלי היא שאנחנו קבוצה", סיפרה אורנית שוורץ, שהיתה שותפה מלאה לדרמה באולם אורנים. "בנו את רמלה העונה כדי שתהיה פה קבוצה. אנחנו מרגישות את החיבור הנדיר שיש בין השחקניות. הניצחון הזה ייתן לנו דחיפה מנטאלית אדירה להמשך הדרך".
שוורץ קלעה לא מעט שלשות חשובות, בעיקר במחצית השנייה, בדרך למהפך של רמלה ולניצחון על היריבה המרה. "יש הרבה שחקניות טובות, הביאו שמות גדולים בענף, אבל היתרון הגדול שלנו הוא שאנחנו יחד. קבוצה במלוא מובן המילה".
לשוורץ ורמלה יהיה זמן מועט לחגוג. כבר ביום חמישי תפגוש הקבוצה של ענבר את אתינאייקוס היוונית במשחק הראשון מבין שניים בחצי גמר היורוקאפ. "אני הרבה שנים בכדורסל ובאמת שלא זוכרת שנה כל כך קשה", הודתה שוורץ והסבירה. "אני שמה בצד את דקות המשחק, זה קשה מנטאלית וגם מבחינת העייפות של הגוף".
"הגענו לרמת השרון והיה הרבה לחץ, הרגשנו אותו, תירוצים תמיד יש, אבל לא רצינו להשתמש בהם. אנחנו עובדות כמכונה. יש דרך, כל אחת יודעת את התפקיד שלה, מה היא צריכה לעשות, פה מגיע כל הכבוד לצוות המאמנים שעושה עבודה מדהימה".