דו"ח חלש לדיסקונט. הבנק פרסם את הדו"חות הכספיים לשנת 2010 מהם עולה כי הרווח הנקי ירד ב-21% בהשוואה לשנת 2009, ועמד על 724 מיליון שקל. התשואה על ההון בחישוב שנתי עמדה על 6.9% .
הרווח ברבעון הרביעי של 2010 עמד על 135 מיליון שקל, ירידה של 12.3% בהשוואה לרבעון המקביל אשתקד.
בבנק מסבירים את הירידה ברווחים בירידה בהיקף העמלות , בעיקר מכרטיסי אשראי, וירידה ברווחים מהשקעות בשוק ההון. כמו כן נרשמה עלייה בהוצאות התפעוליות בשיעור של 2.6%. עם זאת ההפרשה לחובות מסופקים (חובות שגבייתם מוטלת בספק) ירדה בכ-200 מיליון שקל לרמה של 821 מיליון שקל. סך העמלות שגבה הבנק הגיע ל- 2.54 מיליארד שקל.
עלות שכרו של יו"ר דירקטוריון הבנק, יוסי בכר, הסתכמה ב 10.7 מיליון שקל. עלות שכרו של מנכ"ל הבנק הנכנס, ראובן שפיגל, שבשנת 2010 שימש עדיין כמנהל שלוחת הבנק בניו-יורק, הסתכמה ב-9.3 מיליון שקל.
יו"ר הדירקטוריון הבנק, יוסי בכר, אמר במסיבת עיתונאים הבוקר כי "תוצאות הבנק אינן משביעות רצון ואינן עומדות בסטנדרטים שאנחנו מעמידים. פוטנציאל הרווחיות גבוה בהרבה ממה שמשתקף בדו"חות. אנחנו נמצאים בעיצומו של שינוי שיתעצם עם כניסתו של המנכ"ל החדש, ראובן שפיגל".
בכר הוסיף: "כולם צריכים לשנות את הגישה, כולל העובדים. אנחנו חייבם להתמודד עם צד ההוצאות. זה מחייב שיתוף פעולה מלא עם העובדים. אנחנו מכירים את הבעיות של הבנק ומה ניתן לעשות - יש לנו פתרונות".