תחושת ההחמצה של פאר, שהפסידה לגרמנייה ג'וליה גורגס, ודאי גדלה עוד יותר לאחר 'פתיחת' הצד שלה בהגרלה. זאת לאחר שהמדורגת 5 בעולם, האוסטרלית סמנת'ה סטוזור הודחה עם תבוסה 6:4, 6:1 לרוסייה אלנה וסנינה.

קרוליין ווזניאקי. "ידעתי שלא יהיה קל" (צילום: AP)
מוקדם יותר, המדורגת 1 בעולם, קרוליין ווזניאקי, הבטיחה גם היא מקום בין 8 האחרונות בטורניר לאחר 6:7 (6), 6:7 (9) קשה וצמוד על הצ'כית ברברה זהלובה-סטריקובה.
"ידעת שלא יהיה קל. הכרתי אותה וגם שיחקתי נגדה בטורניר הזה בעונה שעברה, לא ציפיתי למשחק קצר", סיכמה ווזניאקי, שחגגה ניצחון אחרי למעלה משעתיים וחצי של משחק, במהלכו הוליכה 1:4 במערכה הראשונה וכמעט איבדה יתרון 1:5 בשובר שוויון.

יאנינה ויקמאייר. תעצור את ווזניאקי ברבע הגמר? (צילום: AP)
ברבע הגמר הדנית בת ה-20 תפגוש את הבלגית יאנינה ויקמאייר, שגברה 4:6, 5:7 על הגאורגית המפתיעה שעלתה מהמוקדמות,
אנה טאטישווילי.
המדורגת 3 בטורניר, ילנה יאנקוביץ', עצרה את הריצה של הדרום אפריקנית שאנל שיפרס עם 2:6, 2:6 והיא תשחק מול האמריקנית המפתיעה כריסטינה מקהייל, שהלילה הדיחה גם את הסלובקית דניאלה האנטוחובה 6:7 (3), 1:6.
רבע הגמר האחרון יהיה בין פנג שוואי לסניה מירזה. הסינית גברה 3:6, 7:5, 2:6 על הרוסייה נדיה פטרובה ואילו ההודית ניצחה 4:6, 4:6 את הגרמנייה סבין ליזיצקי.