אוהדי ארסנל התעוררו הבוקר (ב') לתחושה מוכרת במיוחד - אכזבה מעונה נוספת שככל הנראה תסתיים ללא תואר, השישית במספר, אחרי ההפסד 2:1 לבולטון אמש.
חלק מאותם אוהדי תותחנים מחפשים את מי להאשים, המנג'ר ארסן ונגר נתן להם בדיוק את מה שרצו: "אני מרגיש שלשחקנים היתה גישה נהדרת לאורך כל העונה ואסור להאשים אותם. אם צריך להאשים מישהו, זה אותי. אני בוחר את הקבוצה, אני בוחר את השחקנים".

ססק פברגאס. לארסנל נותר רק להתפלל לנס (גטי אימג'ס)
המנג'ר הצרפתי שם את האצבע על הכישלון של ארסנל, אחד מני רבים בשנים האחרונות: "זה מתסכל מאוד כי אני מרגיש את הפוטנציאל שיש לנו, אבל עדיין חסר לנו משהו - בגרות, ניסיון ושקט ברגעים החשובים".
ונגר התייחס להתמוטטות של התותחנים בשבועיים האחרונים: "ספגנו שישה שערים (שניים מול בולטון, שלושה מול טוטנהאם ואחד מליברפול) ואתה לא יכול להרשות לזה לקרות באפריל אם אתה רוצה לזכות באליפות. מבחינה הגנתית היינו שבירים מדי במהלך העונה, זה מתסכל במיוחד כשבודקים את הדרך בה איבדנו נקודות".
"קשה להפסיד ככה, קשה לקבל את השערים שספגנו", המשיך הצרפתי והתייחס להפסד לוונדררס. "נתנו הכל והגישה שלנו היתה פנטסטית, היתה לנו הזדמנות לנצח. יש הבדל גדול בין לקחת תשע נקודות משלושה משחקים לבין לקחת שתיים".