השבוע, באמצעות פרקליטתו עו"ד חן מאירי, הגיש אהרון עתירה לבית המשפט לעניינים מנהליים בבאר-שבע בנושא. לטענתו, מבירור שערכה משפחתו, בשירות בתי הסוהר חוששים מניסיון לפגוע באחיו, אדם המרצה את עונשו באגף ההפרדה בכלא "שקמה", ומאחר שבין השניים ישנו דמיון רב, קיימת האפשרות שינסו לפגוע גם בו. לכן לדבריו, הוחלט לשים גם אותו בהפרדה.
בנוסף, טוען אהרון בעתירה כי בשל מצוקת מקום בתאי ההפרדה, הוא אינו מוחזק בתא רגיל, אלא בצינוק, בלי קשר לחומרת מעשיו. "לא יעלה על הדעת כי במדינת ישראל במאה ה-21 ינהגו בבני אדם, יהיו חשודים בפשע חמור ככל שיהיה, בצינוק ללא כל סיבה".
בעתירה מבקש אהרון מבית המשפט להורות לשב"ס להעבירו לאגף הפרדה רגיל בכלא "שקמה", או לאגף הרגיל בכלא "אוהלי קידר". משב"ס נמסר בתגובה כי "כשתתקבל העתירה היא תיבחן ויגישו את התייחסותם לגורמים הרלוונטיים".