מנצ'סטר סיטי ו-וולבס מושלמות. אחרי שני מחזורים בפרמייר ליג צברו שתי הקבוצות שש נקודות. סיטי גברה הערב (א') 2:3 בחוץ על בולטון והציגה משחק התקפה משובח.
הספרדי דויד סילבה כבש ראשון (26) בבעיטה מרחוק, כאשר השוער ג'וסי יסקליינן שמט את הכדור לתוך שערו. גארת' ברי הכפיל (37) את היתרון בבעיטה חזקה מרחוק והקרואטי איוואן קלאסניץ' מבולטון צימק ל-2:1 כעבור שתי דקות.
סיטי לא הרפתה מהלחץ ובדקה ה-47 הוכיח גם החלוץ הבוסני אדין דז'קו את כוחו, כאשר פרץ בצד ימין ובעט כדור מדויק לפינה הרחוקה. נגיחה של קווין דייויס עזרה (63) לוונדררס רק לצמק. וולבס ניצחה 0:2 בבית את פולהאם, משערים של קווין דויל (42) ומת'יו ג'רוויס (45). הקוטג'רס נותרו במקום ה-14, עם נקודה אחת.
שניות ספורות הפרידו בין נוריץ' לבין ניצחון בכורה בליגה הבכירה. העולה החדשה הוליכה 0:1 על פני סטוק משער של ריצ'י דה לאהט (37) ועמדה לתפוס את המקום החמישי.
בסופו של דבר, הקבוצה של טוני פוליס הצליחה להשוות משער של קנוויין ג'ונס בדקה הרביעית של זמן הפציעות (נגח פנימה אחרי הגבהה של גלן ווילאן) והותירה את הקנריות במקום ה-12. ליאון ברנט מנוריץ' הורחק (63).