אמת, אכזרי, אבל יענקל'ה שחר יכול לבוא בטענות רק לעצמו. למרות שבקופה היו מונחים 45 מיליון שקלים, יותר מתקציב מכבי חיפה כל העונה, שחר הלך אמש (ג') על הימור. מפעל הפיס. אז מה לעשות, ככה זה בהימורים. הפעם אראלה לא התקשרה.
אז נכון, טאלב טואטחה ממשיך לפרוץ למעלה, אייל גולסה מתחיל לתפוס מנהיגות, סיידו יאיא בסיידר, אבל לגוסטבו בוקולי כבר לא קל בגילו, ואת הסיפור עם יניב קטן אני בכלל לא מבין. או שאתה פצוע ותטפל בזה, או שניפרד כידידים. בשביל מה להחזיק שחקן לשלושים דקות? כשהצ'מפיונס מעבר לפינה אין מקום לשמירה על זכויות סוציאליות. את עידן ורד אפשר לשמור למשחקי ליגת טוטו. יענקל'ה החליט לחסוך, לא הביא תואם ליאור רפאלוב, ועל טעויות משלמים.

אף פעם לא ראיתי את אליניב ברדה בטירוף כזה. אחרי המשחק הראשון, הבחור לקח קשה את הטענות שלפיהן הליגה הישראלית עולה על הבלגית, ואמש הוא הקריב עצמו מנגד ונלחם על כבוד העם הפלמי. האמת? אחרי מה שראינו אמש, מגיעה לו התנצלות מכולנו. לא בגלל הרמה, האלופות שלנו ושלהם בערך שקולות. לשתיהן יש הגנות מצחיקות (לבלגים יותר), קישור אנמי ושוער שלך תדע איזה יום הוא יתפוס.
עכשיו כולנו עם הפנים להגרלה, כדי שנדע כמה לאכול את הלב, לפי מה שגנק תקבל. יונייטד או צ'לסי, אינטר או מילאן, ברצלונה או ריאל. הלכו הילדים עם השעוונית, שלום להמנון של הצ'מפיונס שעושה צמרמורת הרבה יותר מהזיופים של ישי לוי. אנחנו נמשיך להתקוטט עם לואיס פרננדז.