במסגרת תערוכת IFA, משיקה פיליפס מערכת תוכן חדשה במסכי Smart TV, עם ממשק חדש וגם תמיכה בעברית בגלישה באינטרנט. החדשות הטובות הן שהעדכון יגיע גם לסדרות קודמות.
עוד בדיטאון:
מחסום העברית הולך ומתפורר אצל יצרניות מסכי הטלוויזיה והביקורות מהקהל המקומי מתחילות להגיע גם אל יצרניות של מסכי טלוויזיה מסוג LCD או פלזמה שעדיין לא פנו להטמיע תמיכה בשפת הקודש. פיליפס, שהציגה בתערוכת IFA 2011 את פלטפורמת ה- Smart TV שלה, חשפה ממשק חדש ושונה מבעבר, ובנוסף גם זמינות של מאות אפליקציות (על פי דברי נציגי החברה, מדובר בכ-500).
דרך הפלטפורמה החדשה, נוספה גם היכולת לגלוש באופן חופשי באינטרנט, בעזרת דפדפן "אופרה". בסיום אירוע ההשקה, ניגשנו אל נציגי פיליפס וביקשנו לבדוק את נושא התמיכה בעברית. בשנים קודמות, התשובה הפופולארית לשאלה זו היתה משיכת כתפיים, אבל הפעם, נציג החברה היה מודע לנושא ואכן, האתרים בעברית הוצגו כמו שצריך ועם עימוד תקין (אם כי ללא תמיכה בגרפיקת פלאש).
נציגי פיליפס ציינו כי פלטפורמת Smart TV תושק בשבועות הקרובים בדגמי החברה החדשים (החל מסדרת 7000 ומעלה, עד לדגם הדגל 9706), והיא תהיה זמינה גם בסדרות הקודמות (כנראה החל מאלו שהושקו בשנת 2009 ואילך). ייתכן כי בדגמים הקודמים יהיה חוסר בחלק מהתכונות שתלויות בתמיכת חומרה. זוהי סנונית ראשונה בנושא ועתה נותר לקוות כי גם תפריטים בעברית ותמיכה בכתוביות יגיעו במהרה.